Buitenreiniging

Samen werken we aan een frisse regio. Graag helpen we ook bedrijven in onze regio daarbij. Een schoon bedrijfsterrein is niet alleen een visitekaartje voor uw bedrijf. U geeft daarmee ook het goede voorbeeld en laat zien dat u een schone werkomgeving belangrijk vindt. Voor nu en in de toekomst.

Onderhoud bedrijfsterreinen

Dar verzorgt terreinreiniging en -onderhoud voor bedrijven uit de gemeenten in het Rijk van Nijmegen. Hiervoor gebruiken we verschillende reinigingsmethoden.

Bedrijfsterrein laten schoonmaken

Is uw bedrijf in de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen of Wijchen gevestigd? En wilt u uw bedrijfsterrein door ons laten schoonmaken? Vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier terreinreiniging

Onderhoudscontract

Heeft uw organisatie een onderhoudscontract op afroep bij Dar en wilt u dat we langskomen om uw bedrijfsterrein een opfrisbeurt te geven? Of heeft u vragen of opmerkingen over het onderhoud van uw bedrijfsterrein? Neem dan contact met ons op via e-mail: verkoop@dar.nl of bel: 024 – 3716000. Wanneer u ons mailt, vermeld dan altijd uw bedrijfsnaam en -locatie, en eventueel ook uw klantnummer.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders