HR adviseur

Ben jij een praktische ingestelde HR adviseur en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan maken we graag kennis met je voor de functie HR adviseur.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een praktisch ingestelde HR adviseur die graag de handen uit de mouwen steekt. In de functie van HR adviseur houd je je bezig met de ontwikkeling en toepassing van allerlei operationele HR zaken, waaronder: inzetbaarheid, medewerkerontwikkeling en binden en boeien van medewerkers. 

Geen dag is hetzelfde. De ene dag houd je je bezig met een rapportage en analyse rondom inzetbaarheid en de andere dag ben je bezig met het invullen van vacatures. Je beantwoordt vragen van jouw collega’s in de breedste zin van het woord. HR instrumenten zijn voor jou geen stoffige zaken, maar probeer je met creativiteit in de organisatie te laten leven. Jij weet je prioriteiten in ieder geval zelf te stellen.  De functie is voor 32 uur in de week.

Wie ben je?

Wil jij als HR adviseur aan de slag bij ons, heb je tenminste een afgeronde HBO-opleiding en kennis van het vakgebied én herken je jezelf in de volgende competenties?  Solliciteer dan meteen!

  • Samenwerken
  • Dienstverlenend
  • Verantwoordelijk
  • Oplossings- en resultaatgericht

Waar ga je werken?

Word jij in deze functie onze nieuwe collega? Dar is hét bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afvalbeheer en integraal beheer van de openbare ruimte (IBOR). Onze visie is ‘Dar houdt de regio fris’ waarbij wij de gemeenten optimaal willen ontzorgen door onze dienstverlening aan hun inwoners.

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een baan waarin je jezelf verder ontwikkelt en waarbij je de ruimte krijgt om zelf invulling te geven aan je werk. Daarnaast ontvang je:

  • Een salaris dat marktconform is en op basis van onze CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving.
  • Mogelijkheden voor opleiding.

Vragen of solliciteren?

Voor vragen over de functie neem je contact op met Fleur van Veghel, HR manager via  06-51332017 of e-mail. Interesse? Stuur je sollicitatie dan naar onze HR-afdeling ter attentie van Fleur van Veghel. 


Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders