Inhaaldagen

Inhaaldagen

Wij halen weer afval op

Vanaf maandag 15 februari halen wij jouw oud papier, plastic+ en restafval weer op. Gft-afval halen wij aankomende week nog niet op (week 7). De inhaaldagen voor plastic+ en restafval zijn op de vaste ophaaldag van gft-afval. Is jouw ophaaldag voor gft-afval bijvoorbeeld op maandag 15 februari? Dan zet je op deze dag jouw plastic+ en restafval buiten.

Let op! In de gemeente Mook en Middelaar zijn er extra inhaaldagen. Kijk op de digitale afvalwijzer of in de Dar app. 

We doen ons best om al het afval op te halen. Straten die nog onveilig zijn, slaan we helaas over. Zet daarom je afval zoveel mogelijk aan begaanbare straten. Haal je afval weer binnen als we het niet konden ophalen. Bedankt voor je begrip!

Ga naar de digitale afvalwijzer 

Ophaaldagen van gft-afval worden niet ingehaald

In de winter halen we altijd minder gft-afval op. Met deze kou zit dit afval ook nog eens vaak vastgevroren in de gft-container. Daarom worden de ophaaldagen van gft-afval niet ingehaald. 

Ook de ophaaldagen van oud papier worden niet ingehaald

Het oud papier halen we de eerstvolgende ophaaldag op. Heb je meer papier dan in de papiercontainer past? Dan mag het oud papier op de ophaaldag netjes gebundeld naast de papiercontainer aan de straat staan. Zodra de wegen goed begaanbaar zijn, kun je het oud papier natuurlijk ook al eerder gratis naar de milieustraat brengen.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders