Een nieuw jaar, een frisse start. In 2022 kunnen wij op een andere dag of tijd langskomen dan je gewend bent. Check daarom jouw ophaaldagen voor 2022 in de Dar app of via de digitale afvalwijzer!
sluiten

Nieuws over Wijkhelden

Participatie zichtbaar maken kan helpen bij het voorkomen van zwerfafval. Daarom zitten op steeds meer afvalbakken stickers van Wijkhelden. Ook in Druten zijn nu Wijkhelden op de afvalbak te vinden! Wijkhelden zijn zo niet alleen in hun eigen buurt te zien als ze zwerfafval opruimen, maar in de hele gemeente! Zo houden we de buurt samen schoon en fris.

Cijfers Wijkhelden (2015-2019)

In 2019 kwamen er weer veel Wijkhelden bij in onze regio. Ook het aantal looprondes was hoger dan ooit. In totaal zijn er nu meer dan 2500 actieve Wijkhelden. De stijging is het hoogst in de gemeenten Beuningen en Nijmegen. In Beuningen was er in 2019 extra inzet met communicatie in combinatie met Maas en Waalse Schoonmaakdagen: ‘Blinkend Schoon Beuningen’. Ook organiseerden we in 2019 het Wijkheldenfestival in Beuningen. Het festival is dit jaar in Druten.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders