Afval ophalen in de Vierdaagseweek

9 juli 2019

In de Vierdaagseweek, van 15 tot en met 20 juli, kan het zijn dat we uw afval op een andere tijd ophalen dan u gewend bent. Ook halen wij deze week in de avond geen oud papier op. En zijn de openingstijden van onze milieustraten anders.

In de Vierdaagseweek, van 15 tot en met 20 juli, kan het zijn dat we uw afval op een andere tijd ophalen dan u gewend bent. En zijn de openingstijden van onze milieustraten anders.

In de Vierdaagseweek, van 15 tot en met 20 juli, kan het zijn dat we uw afval op een andere dag ophalen dan u gewend bent. En zijn de openingstijden van onze milieustraten anders.

Ophalen oud papier, rest-, gft- en plastic+afval

In de Vierdaagseweek zijn de ophaaldagen van oud papier, rest-, gft- en plastic+afval zoals u gewend bent. Let op: in deze week kunnen we wel op een andere tijd het afval ophalen dan u van ons gewend bent. Zorg dus dat uw afval om 07.30 uur aan de straat staat. Kijk voor alle ophaaldagen op uw persoonlijke afvalwijzer

Ophalen oud papier, rest-, gft- en plastic+afval

In de Vierdaagseweek zijn de ophaaldagen van oud papier, rest-, gft- en plastic+afval anders. Kijk voor uw ophaaldagen op uw persoonlijke afvalwijzer. Zorg dat uw afval op de ophaaldag om 07.30 uur aan de straat staat.

Ophalen rest-, gft- en plastic+afval

In de Vierdaagseweek zijn de ophaaldagen van rest-, gft- en plastic+afval zoals u gewend bent. Let op: in deze week kunnen we wel op een andere tijd het afval ophalen dan u van ons gewend bent. Zorg dus dat uw afval om 07.30 uur aan de straat staat. Kijk voor alle ophaaldagen op uw persoonlijke afvalwijzer.

Geen oud papier in de avond

In de Vierdaagseweek halen wij ’s avonds geen oud papier op. Wij halen dan uw oud papier vóór of ná de Vierdaagse op. Kijk op uw persoonlijke afvalwijzer voor uw ophaaldag. Woont u in Brakkestein? Dan halen wij het oud papier tijdens de Vierdaagseweek overdag op, zoals u gewend bent.

Andere openingstijden milieustraten

Onze milieustraten hebben andere openingstijden in de Vierdaagseweek. Houd in deze periode, vooral op de zaterdag, rekening met extra drukte op de milieustraat. 

Bedankt!

Helpt u ons mee? Zet dan uw afval voor 7.30 uur op de goede dag aan de straat. Samen maken we er een mooie Vierdaagse van!

 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders