Afvalinzameling anders door winterse omstandigheden

11 december 2017

Het kan zijn dat we door de winterse weersomstandigheden (een deel van) de inzameling niet kunnen doen.

Veiligheid staat voorop. Het kan zijn dat we door de winterse weersomstandigheden (een deel van) de inzameling niet kunnen doen. Kunnen we vandaag niet inzamelen? Dan doen we dit zo snel mogelijk alsnog als het weer het toelaat. Laat uw afval buiten staan zodat we dit alsnog kunnen inzamelen.

Gemeente Nijmegen: inhaaldag oud papier op dinsdag 12 december

Vanwege de sneeuw zamelt Dar op maandagavond 11 december geen oud papier in, in Kampwijk Zuid en Zwanenveld. Op dinsdagochtend 12 december zamelt Dar het oud papier alsnog in vanaf 07.30 uur.

Gemeente Berg en Dal: container aan doorgaande weg en inhaaldag oud papier op zaterdag 16 december 

Op zaterdag 9 december kon Dar het oud papier in de woonplaats Groesbeek niet inzamelen. Dar zamelt het oud papier hier alsnog in op zaterdag 16 december vanaf 9.00 uur.  Voor alle inzameling geldt: is een straat moeilijk bereikbaar, bijvoorbeeld omdat deze steil is? Dan vraagt Dar bewoners het afval aan de doorgaande weg aan te bieden zodat ze het zo goed mogelijk kunnen inzamelen.

Update 15.30uur: geen inzameling oud papier in Afferden
In de gemeente Druten zamelen we vanavond niet zoals gepland het oud papier in in Afferden. Het oud papier zamelen we zaterdag 16 december alsnog in vanaf 09.00 uur ’s ochtends.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders