Afvalinzameling in Berg en Dal vanaf 4 juni

1 juni 2018

Wij verzorgen voor de gemeente Berg en Dal de afvalinzameling. U zag altijd verschillende wagens door de gemeente rijden voor de afvalinzameling. Vanaf maandag 4 juni ziet u andere wagens door de straat rijden. Vanaf dan zamelt onderaannemer Remondis het afval bij u in voor Dar. U ziet vanaf juni geen groene maar witte wagens rijden. Let op dat u uw afval op de inzameldag voor 07.30 uur aan de straat zet. Zamelen wij uw oud papier ’s avonds in? Zet dit dan om 17.30 uur aan de straat.

Afvalwijzer en app

Kijk op www.dar.nl/afvalwijzer voor uw inzameldagen. U kunt ook uw persoonlijke afvalwijzer altijd bekijken via de Dar-app.

Meer informatie of vragen? Neem contact op met Dar

De dagen dat uw afval wordt ingezameld blijft hetzelfde. Ook kunt u nog steeds bij Dar terecht voor vragen, meldingen en klachten over afval(inzameling). Kijk op www.dar.nl of neem contact op met het klantencontactcentrum. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur of via mail: info@dar.nl.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders