Andere ophaaldagen vanaf zaterdag 2 februari

21 januari 2019

Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. Ook de tijd dat we langskomen kan anders zijn. Zorg daarom dat uw afval op
de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat staat. Voor uw papiercontainer geldt: legen wij deze ‘s avonds? Dan zet u deze container voor 17.00 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen?

Kijk voor uw ophaaldagen op uw digitale afvalwijzer of download de Dar app. Met de Dar app heeft u altijd uw persoonlijke afvalwijzer bij de hand! U kunt een seintje
krijgen wanneer wij uw afval ophalen.

Papieren afvalwijzer

Omdat u digitaal altijd uw ophaaldagen bij de hand heeft, krijgt u in 2019 geen papieren afvalwijzer meer thuisgestuurd. Heeft u de papieren afvalwijzer al aangevraagd? Dan krijgt u deze voor februari in de bus.

Zet uw container op de goede manier aan de straat

In de gemeente Berg en Dal halen wij in verschillende wijken het afval met een zijlader op. Een zijlader is een inzamelwagen met aan één kant een arm. De chauffeur kan met de arm uw container oppakken, legen en terugzetten. Hij kan uw container alleen goed legen als uw container goed aan de straat staat. Zet uw container op de plek waar de inzamelaars de container hebben teruggezet. Zit er binnenkort een sticker op de deksel van uw container? Dan halen wij ook uw afval met een zijlader op.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders