Door coronamaatregelen snoeiafval tijdelijk naar Joop Rodenburg

9 april 2020

Minder drukte en meer veiligheid

Het blijft erg druk op de milieustraat Druten. Dit zorgt voor onveilige situaties op de milieustraat, lange wachtrijen en wachttijden. Stel een bezoek aan de milieustraat uit. Doe dit voor uzelf en onze medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Bedankt voor uw begrip.

Snoeiafval brengen

Om te zorgen voor minder drukte en dus meer veiligheid op de milieustraat en de Van Heemstraweg, brengt u snoeiafval naar Joop Rodenburg aan de Kerkstraat 60 in Druten. Dit is een tijdelijke oplossing tot en met zaterdag 27 juni. Op zaterdag kunt u bij Joop Rodenburg gratis uw snoeiafval brengen. Doordeweeks betaalt u hiervoor 10 cent per kilo. Heeft u naast snoeiafval ook ander afval? Dan kunt u dit naar de milieustraat Druten brengen.

 

Openingstijden 

Joop Rodenburg is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur en op zaterdag 8.30 tot 15.00 uur.

Vragen?

Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via info@dar.nl of 024-3716000.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders