Door coronamaatregelen snoeiafval tijdelijk naar M&M Containerservice  

16 april 2020

Minder drukte en meer veiligheid milieustraat Bijsterhuizen

Het blijft erg druk op de milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen. Dit zorgt voor onveilige situaties op de milieustraat, lange wachtrijen en wachttijden. Stel een bezoek aan de milieustraat uit. Doe dit voor uzelf en onze medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Bedankt voor uw begrip.

Snoeiafval brengen

Om te zorgen voor minder drukte en dus meer veiligheid op de milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen, kunt als bezoeker van milieustraat Bijsterhuizen op zaterdag uw snoeiafval naar M&M Containerservice aan de Jan van der Heijdenstaat (tegenover nummer 6) brengen. Dit is een tijdelijke oplossing tot en met zaterdag 27 juni.

Alléén op zaterdagsnoeiafval naar M&M Containerservice brengen

Alleen op zaterdag kunt u als bezoeker van milieustraat Bijsterhuizen bij M&M Containerservice terecht en gratis uw snoeiafval brengen. Heeft u naast snoeiafval ook ander afval? Dan kunt u dit naar de milieustraat Bijsterhuizen brengen.

Openingstijden

M&M Containerservice is voor bezoekers van milieustraat Bijsterhuizen op zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Ook hier geldt: blijf zoveel mogelijk thuis!

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kijkt u op deze pagina en de digitale afvalwijzer of de Dar app. Voor vragen nemen zij contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via info@dar.nl of 024-3716000

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders