Een nieuw Tiny Forest in het Westerpark!

29 maart 2022

Voor kinderen van Kindcentrum Aquamarijn én omwonenden

Alle kinderen van Kindcentrum Aquamarijn gingen woensdag 23 maart naar het Westerpark. Daar plantten zij boompjes voor het nieuwe Tiny Forest. Ook heel veel ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes deden volop mee. Samen met ons en onze onderaannemer Engelen Groen zetten zij alle bomen in de grond. Wethouder Bert Veldhuis stak symbolisch de eerste schop in de grond. “Zo’n bosje is niet alleen belangrijk voor onze stad. Het is vooral een bosje waar kinderen leren buiten te zijn. Ze leren echt uit de natuur en niet alleen uit de boekjes.”

Wat is er hard gewerkt!

Om 14.00 uur waren alle bomen geplant. Daarna zetten wij samen met Engelen Groen de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i. Wij legden stro om de boompjes heen, zodat deze niet uitdrogen. Ook verplaatsten we de keien en boomstammen uit het oude leslokaal naar het nieuwe Tiny Forest. Zo heeft de hele wijk plek om even te zitten en te genieten van de natuur. Het ziet er allemaal prachtig uit!

Aquamarijn bedankt alle betrokkenen

Kindcentrum Aquamarijn is dankbaar voor al het werk. Zij zijn enorm blij met het nieuwe Tiny Forest. Zij bedanken speciaal de ontwerpster van Dolmans, Susanne die heel goed luisterde naar de wensen van de kinderen. Linda van IVN die uitlegde hoe belangrijk de natuur is. Ons voor het prachtige insectenhotel dat wij sponsorden. En alle collega’s van Dar en onze onderaannemer voor alle hulp om de boompjes goed in de grond te krijgen. Namens Kindcentrum Aquamarijn: Ga vooral (nog een keer) kijken en geniet van het mooie nieuwe Tiny Forest!

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders