Inzameling afval kan afwijken door personele uitdagingen

7 juli 2022

Wij halen mogelijk op een ander moment jouw afval op

De zomer staat voor de deur. Een tijd waar wij enorm naar uitkijken. Toch brengt dit ook uitdagingen met zich mee. Al langer ligt er een personele uitdaging. Dankzij de inzet van ons uitzendbureau Olympia, diverse wervingscampagnes en intensiever contact met scholen in de regio hebben we dit tot op heden kunnen ondervangen. Ook het kantoorpersoneel springt bij waar dat kan. Toch kan het de komende twee maanden voorkomen dat wij op een andere dag afval gaan inzamelen of dat er niet ingezameld wordt. We doen er alles aan om dit te voorkomen.

Houd onze website, afvalkalender en social media kanalen goed in de gaten

Als die situatie zich voordoet zullen wij dit een week van te voren bekend maken. Wij informeren hierover via de afvalkalender, website en social media. Houd deze kanalen dus goed in de gaten. De afvalkalender in de app houden we zo up-to-date mogelijk. Ook ligt er een calamiteitenplan klaar in het geval de uitval zo groot wordt dat niet alle dienstverlening kan doorgaan. Zo verwachten we de overlast tot een minimum te kunnen beperken.

Krapte op de arbeidsmarkt

Landelijk en ook regionaal neemt de krapte op de arbeidsmarkt toe. Wij worden hier helaas ook mee geconfronteerd. Toch brengt dit ook nieuwe kansen met zich mee. Nieuwe technologische ontwikkelingen en een intensievere samenwerking met opleidingen worden nog belangrijker. Mocht je benieuwd zijn hoe jij ons kunt helpen. Op onze website staan de openstaande vacatures.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders