Inzameling Kerstbomen

2 januari 2018

In sommige gemeenten zamelen wij kerstbomen in of zorgt de gemeente voor de inzameling van kerstbomen. 

Gemeente Berg en Dal

In de gemeente Berg en Dal kunt u uw kerstboom inleveren bij verschillende inzamelpunten. We merken dat kerstbomen ook naast de gft-containers staan, deze worden niet ingezameld. Uw kerstboom kunt u alleen wegbrengen naar een inzamelpunten. Kijk op www.bergendal.nl voor meer informatie en voor de verschillende inzamelpunten.

Gemeente Druten

Op 8, 9 en 10 januari zamelen wij kerstbomen in de gemeente Druten, op uw digitale afvalwijzer staat wanneer wij bij u de kerstboom op komen halen. De kerstboom zet u zonder pot en versiering op de inzameldag voor 07.30 uur aan de straat.

Afvalwijzer

Gemeente Heumen

In de gemeente Heumen kunt u uw kerstboom inleveren bij verschillende inzamelpunten. We merken dat kerstbomen ook naast de gft-containers staan, deze worden niet ingezameld. Uw kerstboom kunt u alleen wegbrengen naar een inzamelpunten op zaterdag 13 januari. Op zaterdag 13 januari kunt u uw kerstboom inleveren op de volgende locaties:

  • Malden: Hoogenhof, grasveld Grote Loef, 10.00 tot 12.00 uur
  • Malden: Raadhuisstraat, parkeerterrein tegenover restaurant La Stalla, 10.00 tot 12.00 uur
  • Malden: De Horst, parkeerterrein tussen nummer 16 en 28, 10.00 tot 12.00 uur
  • Nederasselt: Gildeplein, 10.00 tot 11.30 uur
  • Overasselt: Grasveldje Beatrixstraat (kermisterrein naast marktplein) 12.00 tot 14.00 uur
    Heumen: Verenigingsgebouw De Terp, parkeerterrein, 10.00 tot 11.30 uur

Gemeente Nijmegen

In de week van 8 tot en met 12 januari zamelen wij in de gemeente Nijmegen de kerstbomen in. Op uw digitale afvalwijzer staat wanneer wij bij u de kerstboom op komen halen. De kerstboom zet u zonder pot en versiering op de inzameldag voor 07.30 uur aan de straat.

Afvalwijzer

 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders