Op tweede paasdag (maandag 1 april) halen wij geen afval op en zijn onze milieustraten gesloten. Weten wanneer wij langskomen? Check jouw ophaaldagen in de Dar-app of onze afvalwijzer.
sluiten

Landelijke opschoondag 20 maart 2021

9 maart 2021

Op zaterdag 20 maart 2021 is het de Landelijke Opschoondag! In heel Nederland zetten we ons samen in voor een frisse en schone omgeving. Ook jij kan helpen! Ga je deze dag de deur uit voor een frisse neus? Maak er – rekening houdend met corona – een opschoon-ommetje van!  Zo zorgen we samen voor een frisse, schone en zwerfafvalvrije buurt. 

 

Vanwege het coronavirus ziet de Landelijke Opschoondag er dit jaar iets anders uit. Ga alleen, met je gezin of met je klas op pad en houd 1,5 meter afstand. 

Breng zwerfafval in kaart

Tijdens de Landelijke Opschoondag verzamelen we zwerfafval én informatie. De Litterati-app helpt daarbij. Met deze gratis app houd je eenvoudig bij welk type afval en welke merken je het meeste tegenkomt tijdens jouw opschoon-ommetje en waar je het gevonden hebt.

Aanmelden?

Maak jij ook een opschoon-ommetje? Meld jouw opschoonactie hieronder aan, dan nemen wij contact met je op voor het uitlenen van de spullen. 

Opschoonactie doorgeven

  • Naam van het bedrijf, de school, buurt of vereniging
Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders