Maatregelen coronavirus: afval ophalen en milieustraten

16 maart 2020

Afval ophalen gaat door en milieustraten blijven open

Wij blijven afval aan huis gewoon ophalen.  Dit geldt niet voor grof afval. Daarnaast blijven onze milieustraten open. Wij roepen alle bezoekers wel op voldoende afstand te houden op de milieustraten. Om de drukte op de milieustraten te beperken en verspreiding van het coronavirus te voorkomen, laten wij minder auto’s toe op de milieustraat. Hierdoor kunnen er files ontstaan voor de ingang. Hiermee nemen wij beperkte preventieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Let op! Kom de komende tijd alleen naar de milieustraat als dit echt nodig is. Het is extreem druk. Doe dit voor jezelf en onze medewerkers. Zo voorkomen we lange wachttijden en de kans op coronabesmetting.

Afval ophalen gaat door behalve voor grof afval

Het ophalen van afval aan huis gaat door. Dit geldt voor gft-afval, plastic+, oud papier en restafval. Tot en met 28 april halen wij geen grof afval aan huis op.

Milieustraten: houd afstand

Afgelopen zaterdag 14 maart was het al extreem druk op de milieustraten. Blijkbaar gaan veel inwoners in deze tijd aan de slag om hun schuur of zolder op te ruimen. Dit zorgt voor lange wachttijden op de milieustraten. Wij vragen inwoners niet allemaal tegelijk naar de milieustraten te komen. Bij de ingang van de milieustraten sturen wij ook meer dan anders op het aantal mensen dat op de milieustraat mag zijn. Wij vragen u op de milieustraat afstand te houden voor uzelf en onze collega’s. Vermijd handen geven en raak zo min mogelijk uw gezicht aan. Hoesten en niezen in de elleboog is ook hier belangrijk.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Houd voor het laatste nieuws en updates de website van het RIVM in de gaten of volg deze pagina en onze social media. Zo proberen we met elkaar te voorkomen dat het virus nog verder uitbreidt.

Let op andere openingstijden kringloop

Door de maatregelen door het coronavirus zijn er andere openingstijden voor kringloop. 

‘T Goed op de milieustraat Kanaalstraat

‘T Goed is maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. 

Vraag en aanbod milieustraat Bijsterhuizen

Vraag en aanbod op milieustraat Bijsterhuizen is gesloten. 

Vragen en informatie

Voor meer informatie kijkt u op deze pagina. Voor vragen neemt u contact op met ons. 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders