Milieustraat Bijsterhuizen tijdelijk ook op donderdag open

26 maart 2021

Minder drukte en meer veiligheid

Drukte op milieustraat Bijsterhuizen zorgt voor onveilige situaties, lange wachtrijen en wachttijden. Dat willen we graag voorkomen. Kom alleen naar de milieustraat als dit nodig is. Doe dit voor de veiligheid en gezondheid van jezelf en die van Dar-medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Bedankt voor je begrip.

Tijdelijk ook op donderdag open

Samen met onder andere de gemeente Beuningen en Wijchen zorgen wij graag voor minder drukte en dus meer veiligheid op de milieustraat. Vanaf donderdag 1 april is milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen daarom tijdelijk ook op donderdag van 9.00 tot 17.00 uur open. Door de extra openingsdag heb je meer mogelijkheden om jouw afval weg te brengen als dit echt nodig is. Natuurlijk geldt nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kijkt u op deze pagina, de digitale afvalwijzer of de Dar app. Voor vragen neemt u contact op met ons. 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders