Milieustraat Bijsterhuizen tijdelijk zes dagen per week open

7 mei 2020

Minder drukte en meer veiligheid op milieustraat Bijsterhuizen

Het blijft erg druk op de milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen. Dit zorgt behalve voor onveilige situaties ook voor lange wachtrijen en wachttijden. Wij doen een dringende oproep om een bezoek aan de milieustraat uit te stellen. Dit is voor de veiligheid en gezondheid van u en die van van onze medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Bedankt voor uw begrip.

Tijdelijk ook geopend op dinsdag en donderdag

Samen met onder andere de gemeente Beuningen en Wijchen zorgen wij graag voor minder drukte en dus meer veiligheid op de milieustraat. Vanaf  maandag 11 mei is de milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen daarom tijdelijk ook op dinsdag en donderdag open. Hiermee is de milieustraat van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 en 17.00 uur. Door de extra openingsdagen hebben inwoners meer mogelijkheden om hun afval weg te brengen als dit echt nodig is. Natuurlijk geldt nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis!

Snoeiafval op zaterdag nog steeds naar M&M Containerservice

Sinds half april kunt u als bezoeker van milieustraat Bijsterhuizen alléén op zaterdag uw snoeiafval gratis naar M&M Containerservice aan de Jan van der Heijdenstaat (tegenover nummer 6) brengen. Zij zijn voor bezoekers van milieustraat Bijsterhuizen op zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Ook hier geldt: blijf zoveel mogelijk thuis! Dit is een tijdelijke oplossing tot en met zaterdag 27 juni.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kijkt u op deze pagina, de digitale afvalwijzer of de Dar app. Voor vragen neemt u contact op met ons. 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders