Milieustraat Bijsterhuizen is vanaf 16 september niet langer meer op donderdagen open. Hier vind je de openingstijden.
sluiten

Mooie week van de Helden in het afval en het groen

5 maart 2021

Van 1 tot en met 7 maart was het de Week van de Helden in het afval en het groen. In het hele land werden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in de afval- en reinigingsbranche in het zonnetje gezet. Ook Dar deed hieraan mee. Op verschillende manieren werd de waardering voor onze Helden geuit.

Tekeningen en duimpjes omhoog van bewoners voor de Helden
De hele week kregen collega’s tekeningen van kinderen. Deze hingen op het raam of zaten op afvalzakken en -bakken geplakt. Ook kregen de Helden een extra waardering van bewoners die hun hand of duim opstaken.

Dar bedankt de Helden met een thermosfles
De medewerkers van Dar kregen allemaal een thermosfles cadeau. Een handig cadeau. Met een thermosfles bespaar je een hoop afval. En is makkelijk voor onderweg.  

Bezoek van burgemeester Bruls
De week van de Helden in het afval en het groen werd afgesloten met een bezoek van de burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls. Hij ging in gesprek met collega’s van inzameling en beheer openbare ruimte over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Ook bracht burgemeester Bruls een bezoek aan de milieustraat in Nijmegen. Een mooie blijk van waardering voor alle Helden van Dar!

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders