Omwisselen en inleveren papiercontainer

24 april 2018

In mei wisselt de gemeente Wijchen de papiercontainers om of haalt deze op. Let op! Dit doen zij alleen voor de huishoudens die dit hebben aangevraagd. Hieronder leest u er meer over.

Wat moet u doen?

  • Heeft u de gemeente Wijchen niet laten weten dat u de papiercontainer wil omwisselen of inleveren? Dan hoeft u niets te doen.
  • Heeft u de gemeente Wijchen laten weten dat u een grotere of kleine papiercontainer wilt? Of dat u uw papercontainer wilt inleveren? Lees dan verder.
    • Het omwisselen van de papiercontainer gebeurt in de week nadat uw container is geleegd.
    • Zet de papiercontainer de maandag na het legen op uw oprit of in de voortuin. Laat uw container buiten staan totdat de gemeente Wijchen deze heeft omgewisseld of opgehaald. De gemeente Wijchen kan niet alle containers in één dag omruilen.
    • Bent u op vakantie? Vraag dan of de buren uw container buiten willen zetten.
    • Wilt u de specifieke planning weten? Kijk dan op www.wijchen.nl.

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met het KlantContactCentrum van de gemeente Wijchen via 024 751 71 11. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur. En op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders