Plastic+ ophalen in Berg en Dal

5 januari 2019

Op de afvalwijzer van sommige inwoners van Berg en Dal staat helaas een ophaaldag voor plastic+ verkeerd. De ophaaldag was niet vrijdag 4 januari, maar is vrijdag 11 januari. Omdat veel bewoners plastic+ toch buiten hebben staan, halen we dit op maandag 7 januari alsnog op. Excuses voor het ongemak. Let op! Dit geldt niet voor de hele gemeente. Raadpleeg altijd uw digitale afvalwijzer. Let op! Dit geldt niet voor alle inwoners van de gemeente.

Bewoners uit de gemeente Berg en Dal die de papieren afvalwijzer hebben aangevraagd hebben deze gekregen. Hier staan alleen de ophaaldagen van januari 2019 op omdat de ophaaldagen vanaf februari voor de meeste adressen in de gemeente Berg en Dal veranderen. Bewoners die de papieren afvalwijzer hebben aangevraagd, krijgen voor 1 februari een nieuwe afvalwijzer in de bus met de ophaaldagen voor de rest van het jaar.  

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders