Start plaatsen bladkorven gemeente Nijmegen vanaf 13 september 2018

12 september 2018

Bladkorven

Vanaf donderdag 13 september plaatsen we weer 550 bladkorven. Elk jaar helpen veel Nijmegenaren mee om het blad op te ruimen door de bladkorven te gebruiken. U helpt toch ook mee aan een bladvrij Nijmegen met schone straten?

Waar staan de bladkorven?
Het is een hele klus om alle 550 bladkorven in Nijmegen te plaatsen.  Niet overal kan een bladkorf staan. U moet de bladkorf veilig kunnen gebruiken en de korf moet zo min mogelijk in de weg staan. Op www.dar.nl/blad ziet u waar ze staan.

Alleen voor blad!
In de bladkorf doet u alleen blad van de bomen van de gemeente dat in de tuin en op straat ligt. Zit er ander afval in een bladkorf of is een bladkorf op een andere plek gezet? Dan haalt Dar deze bladkorf weg.

Bladkorven leegmaken
Vanaf maandag 1 oktober legen wij de bladkorven één keer per week. We proberen om elke bladkorf op een vaste dag te legen.

Vragen of meer informatie?
Voor meer informatie kijkt u op www.dar.nl/blad. Voor vragen neemt u contact op met ons klantencontactcentrum. Geef het nummer door dat op het bordje op de bladkorf staat.

Alles over blad: www.dar.nl/blad

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders