Twee extra luiercontainers in Wijchen

21 januari 2022

Sinds 1 kun jij gratis luiers- en incontinentiemateriaal scheiden. De luiers en incontinentiemateriaal breng je in de speciale luierzak naar de luiercontainer in jouw buurt. De luiercontainers worden al goed gevonden. En worden veel gebruikt. Dat is goed om te zien. Daarom staat nu op de meest populaire locaties een extra luiercontainer.

Waar staan de luiercontainers?

De luiercontainers staan op verschillende plekken in de gemeente Wijchen. In de Lepelaarstraat en bij Zuiderpoort zijn extra luiercontainers geplaatst. Klik hier om te zien waar de luiercontainer in jouw buurt staat. 

Luiercontainer openen met jouw afvalpas

Ieder adres heeft een afvalpas. Zoek de afvalpas thuis op. Dit is dezelfde pas die je gebruikt als je een bezoek brengt aan de milieustraat. Of om de ondergrondse container mee te openen. Kunt u de pas niet vinden? Vraag dan hier een nieuwe afvalpas aan.

Vraag eenmalig toegang aan om met jouw afvalpas de luiercontainer te openen. Je doet dat via het aanvraagformulier op de website. Of bel naar 024-3716000.

 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders