Milieustraat Bijsterhuizen is vanaf 16 september niet langer meer op donderdagen open. Hier vind je de openingstijden.
sluiten

Vanaf maandag 15 februari halen wij weer afval op

12 februari 2021

Vanaf maandag 15 februari halen wij jouw oud papier, plastic+ en restafval weer op. Gft-afval halen wij die week nog niet op. 

Ook de gemiste dagen van plastic+ en restafval halen we vanaf dan in

De inhaaldagen van plastic+ en restafval zijn ook vanaf maandag 15 februari. Deze staan in jouw digitale afvalwijzer en de Dar app. 

Ga naar de digitale afvalwijzer

Zet je afval zo veel mogelijk aan begaanbare straten

We doen ons best om al het afval op te halen. Straten die nog onveilig zijn, slaan we helaas over. Zet daarom je afval zo veel mogelijk aan begaanbare straten. Haal je afval weer binnen als we het niet konden ophalen. Bedankt voor je begrip!

De gemiste dagen van gft-afval worden niet ingehaald

In de winter halen we altijd minder gft-afval op. Met deze kou zit dit afval ook nog eens vaak vastgevroren in de gft-container. Daarom worden de ophaaldagen van gft-afval niet ingehaald. 

De gemiste dagen van oud papier worden ook niet ingehaald

Het oud papier halen we de eerstvolgende ophaaldag op. Heb je door de gemiste ophaaldag meer papier dan in de papiercontainer past? Dan mag het oud papier op de ophaaldag netjes gebundeld naast de papiercontainer aan de straat staan. Zodra de wegen goed begaanbaar zijn, kunt u het oud papier natuurlijk ook al eerder gratis naar de milieustraat brengen.

 

 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders