Verhuizing milieustraat Druten naar Joop Rodenburg

28 januari 2022

Onze milieustraat Druten aan de Van Heemstraweg verhuist naar Joop Rodenburg Sloopwerken & Puinrecycling. Vanaf begin maart kun je als bewoner van de gemeente Druten vier dagen in de week bij deze nieuwe milieustraat jouw gratis en betaalde afval brengen.

Alles op één plek

We richten bij Joop Rodenburg aan de Kerkstraat een eigen milieustraat in voor gratis afvalsoorten. De betaalde afvalsoorten kun je daar ook nog brengen. Zoals je nu ook gewend bent. Alles op één plek dus! Deze nieuwe milieustraat is groter en zorgt voor meer verkeersveiligheid. Tot de opening van de nieuwe milieustraat kun je gratis afvalsoorten nog naar de milieustraat Druten aan de Van Heemstraweg brengen.

Vier dagen per week open

De nieuwe milieustraat heeft ruimere openingstijden. Op maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. En op zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur. Je hebt alleen toegang tot de nieuwe milieustraat met jouw afvalpas. Dit is dezelfde afvalpas die je nu al gebruikt om de verzamelcontainers voor restafval en luiers- en incontinentiemateriaal open te maken.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders