Zaterdag 18 september 2021 is het World Cleanup Day

9 september 2021

Zaterdag 18 september 2021 is het World Cleanup Day. Het moment om aandacht te vragen voor een schone buurt. Zonder zwerfafval. Samen het verschil maken, dat is waar World Cleanup Day om draait. Over de hele wereld gaan mensen de straat op om hun buurt zwerfafvalvrij te maken. Dat levert een schonere omgeving op én een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen een belangrijke bijdrage kan leveren!

Help jij ook mee? 

Zet jij je deze dag ook in voor een schone buurt? Regel een opschoonactie en trommel je buren, collega’s, school of vereniging op. Samen houden we onze buurt schoon!  Meld nu je actie aan. Deel na je actie je foto mét #worldcleanupdaynl op social en inspireer zo andere vrijwilligers, buren, familie, vrienden en collega’s om ook in actie te komen tegen zwerfafval.

Wij helpen je graag door het uitlenen van knijpers, veiligheidshesjes en speciale zakken. Neem hiervoor contact met ons op.  

Wijkhelden

Onze Wijkhelden in de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar en Nijmegen zorgen het hele jaar door voor een schone buurt. Jong en oud loopt samen of alleen een ronde waarbij ze zwerfafval opruimen. Hoe vaak zij lopen, waar en hoe lang? Dat bepalen ze zelf. Wij helpen door materialen als knijpers, emmers, veiligheidshesjes en speciale Wijkhelden zakken. Wil je ook Wijkheld worden?

Meld je aan! 

 

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders