Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, halen wij geen afval op en zijn onze milieustraten gesloten. Jouw afval halen wij op een andere dag op. Weten wanneer wij langskomen? Check de Dar-app of kijk op www.dar.nl/afvalwijzer.
sluiten
Missie & visie

Missie & visie

Het fris houden van de regio, daar gaan we voor. Samen met jou werken we aan een frisse omgeving zonder afval. Door duurzaam te ondernemen, verval en bederf te voorkomen en medewerkers, partners en inwoners intensief betrokken te houden bij alles wat wij doen, geven wij invulling aan onze visie. Met als kernboodschap: fris.

Dar, en ’t is weer fris!

Het woordje ‘fris’ zegt meer dan alleen dat iets ‘schoon’ is. ‘Fris’ betekent ook dat iets niet vervallen of bedorven is, en ‘fris’ staat voor jong en nieuw. Zo breed als het begrip ‘fris’ is, zo veelzijdig is onze dienstverlening. Samen met jou maken we meer van de ruimte waarin we leven. Op een slimme manier, die goed is voor mensen, milieu en economie.

Kijk! Afval = grondstof

Samen creatief naar een schone circulaire leefomgeving door Duurzaam Afval-, grondstof- en (openbaar) Ruimtebeheer in het Rijk van Nijmegen. Oftewel Dar, daar staan we voor. In een circulaire leefomgeving gooien we niet weg wat we niet meer nodig hebben, maar we gebruiken afval als grondstof voor iets nieuws. In 2020 moet 75% van het huishoudelijk afval gescheiden worden ingezameld, zodat het hergebruikt kan worden. Wij helpen gemeenten om dit te bereiken.

Bekijk onze toekomstplannen tot 2024

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders