Stel een bezoek aan de milieustraat uit. #blijfthuis Doe dit voor uzelf en onze medewerkers. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Lees op deze pagina al onze maatregelen door het coronavirus.
sluiten
Werken bij Dar

Werken bij Dar

Eerlijkheid, efficiency en persoonlijke ontwikkeling zijn waarden die centraal staan binnen onze bedrijfsvoering.

Bij ons werken mensen die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk, onze klanten en het milieu. We gaan oprecht en integer met elkaar om. We doen wat we afspreken, zodat mensen iedere dag weer op ons kunnen rekenen. 

Wij zoeken jou!

Wij zoeken mensen met energie, die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en klantgericht zijn. Ben jij de collega die wij zoeken? Bekijk onze actuele vacatures. Staat de functie die je zoekt er niet bij? Stuur een open sollicitatie voorzien van je cv en motivatie naar personeelszaken@dar.nl.

——————————————————————

Inloopbijeenkomsten op 29 februari en 4 maart 

Wij organiseren op zaterdag 29 februari en woensdag 4 maart een inloopbijeenkomst voor alle mensen die interesse hebben in een baan bij Dar. Tijdens de bijeenkomsten komen bezoekers meer te weten over Dar en het werk bij Dar zoals een baan als chauffeur en werken in het groen. Kom ook langs en bekijk de mogelijkheden. Iedereen is welkom.

Wij werken samen met gemeenten, inwoners, bedrijven en andere betrokkenen aan een schone en frisse regio. Ook onze medewerkers werken hieraan mee en vinden een schone en frisse regio belangrijk. Zij voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen werk en inwoners van de regio. Herken jij jezelf hierin? Dan ben je van harte welkom om naar onze inloopbijeenkomsten te komen. Je kunt dan ook vragen stellen aan Dar-medewerkers. 

Inloopbijeenkomsten
De inloopbijeenkomsten zijn op zaterdag 29 februari van 11.00 tot 13.00 en woensdag 4 maart van 18.00 tot 20.00 uur.


Foto: Indebuurt Nijmegen

Belangrijke informatie: uitzendbureau Olympia

Bij ons hebben we bij verschillende afdelingen een grote groep flexibele medewerkers. Daarom zit bij ons op kantoor een intercedente van Olympia, die alle teams goed kent. Na interesse in een van de functies neemt onze inhouse intercedente contact met je op om een kennismakingsgesprek te maken. Zodra je bij ons start, verloopt dit ook via Olympia. Als het vanuit jou en Dar goed bevalt, krijg je aansluitend een contract bij Dar.

Meer informatie of vragen?
Voor meer informatie bekijk je de folder. Voor vragen neem je contact op met ons via e-mail of 024-3716000.  

——————————————————————

Zo werken we

Werken bij Dar is het goede voorbeeld geven. Dat betekent dat we binnen het bedrijf afval gescheiden inzamelen, zo min mogelijk afval produceren en zuinig omgaan met energie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat medewerkers tevreden, gezond en met plezier kunnen werken. Daarom heb je bij Dar de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen, zodat je tot aan je pensioen fit en met energie aan het werk blijft.

Iedereen werkt mee

Wij vinden dat iedereen recht heeft op werk. Daarom werken we samen met WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Zij detacheren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen onderhouden voor ons het groen in de verschillende gemeenten waarvoor we werken. Samen werken we aan een frisse regio.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders