Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, halen wij geen afval op en zijn onze milieustraten gesloten. Jouw afval halen wij op een andere dag op. Weten wanneer wij langskomen? Check de Dar-app of kijk op www.dar.nl/afvalwijzer.
sluiten
Werken bij Dar

Werken bij Dar

Word jij onze nieuwe collega? Werk jij graag buiten? Vind jij het belangrijk dat onze regio fris blijft?  

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk al onze vacatures

Bekijk de vacaturevideo’s hieronder om een beeld te krijgen van verschillende functies bij Dar.

Zo werken we

Werken bij Dar is leuk, afwisselend en het goede voorbeeld geven. Dat betekent dat we binnen het bedrijf afval gescheiden inzamelen, zo min mogelijk afval produceren en zuinig omgaan met energie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat medewerkers tevreden, gezond en met plezier kunnen werken. Daarom heb je bij Dar de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen, zodat je tot aan je pensioen fit en met energie aan het werk blijft. In 2022 werden we voor onze inspanningen op het gebied van vitaliteit beloond met een vakprijs in de branche.

 

Iedereen werkt mee

Wij vinden dat iedereen recht heeft op werk. Daarom werken we samen met WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Zij detacheren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen onderhouden voor ons het groen in de verschillende gemeenten waarvoor we werken. Samen werken we aan een frisse regio.

Wij zoeken mensen met energie, die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en klantgericht zijn. Ben jij de collega die wij zoeken?

Bekijk onze vacatures.

Staat de functie die je zoekt er niet bij? Stuur een open sollicitatie voorzien van je cv en motivatie naar personeelszaken@dar.nl.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders