Let op! Ophalen oud papier eerder door avondklok: start om 17.00 uur op ophaaldag.
sluiten
Werken bij Dar

Werken bij Dar

Eerlijkheid, efficiency en persoonlijke ontwikkeling zijn waarden die centraal staan binnen onze bedrijfsvoering.

Bij ons werken mensen die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk, onze klanten en het milieu. We gaan oprecht en integer met elkaar om. We doen wat we afspreken, zodat mensen iedere dag weer op ons kunnen rekenen. 

Wij zoeken jou!

Wij zoeken mensen met energie, die verantwoordelijkheidsgevoel hebben en klantgericht zijn. Ben jij de collega die wij zoeken? Bekijk onze actuele vacatures. Staat de functie die je zoekt er niet bij? Stuur een open sollicitatie voorzien van je cv en motivatie naar personeelszaken@dar.nl.

Zo werken we

Werken bij Dar is het goede voorbeeld geven. Dat betekent dat we binnen het bedrijf afval gescheiden inzamelen, zo min mogelijk afval produceren en zuinig omgaan met energie. Daarnaast vinden we het belangrijk dat medewerkers tevreden, gezond en met plezier kunnen werken. Daarom heb je bij Dar de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen, zodat je tot aan je pensioen fit en met energie aan het werk blijft.

Iedereen werkt mee

Wij vinden dat iedereen recht heeft op werk. Daarom werken we samen met WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Zij detacheren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen onderhouden voor ons het groen in de verschillende gemeenten waarvoor we werken. Samen werken we aan een frisse regio.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders