Let op! Door de hitte halen wij uw afval eerder op dan u gewend bent en de milieustraten hebben andere openingstijden. Kijk hier voor meer informatie. 

sluiten
Vacature Belader / Aankomend Chauffeur

Vacature Belader / Aankomend Chauffeur

Wil jij graag werken en je groot rijbewijs halen? Dat kan bij Dar! Wij zijn op zoek naar mensen die het belangrijk vinden dat de regio Nijmegen fris blijft en willen doorgroeien.  Voel jij je verantwoordelijk voor je eigen werk,  bewoners in onze regio én wil je fit en met energie naar je werk? Dan nodigen wij jou uit om bij ons te solliciteren.

Belader/aankomend Chauffeur regio Nijmegen

Geen dag is hetzelfde!

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Belader

In deze rol kom je te werken in een team met beladers en chauffeurs. Samen zorg je er voor dat het afval wordt ingezameld.  Je komt op vele verschillende locaties, waardoor geen  dag hetzelfde is.  

Belader

Voordat jouw werkdag van start gaat krijg je te horen in welk team je die dag werkt en welke route jullie  rijden. In deze functie draag je zorg voor het ophalen van het afval, zoals grof afval plastic+, gft, restafval, of papier, langs de vooraf bepaalde routes. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed in teamverband werken.  Natuurlijk zijn ook orde en netheid belangrijk en zorg je dat de straat na afvalinzameling netjes achterblijft. Ook ben je verantwoordelijk voor het klein onderhoud en schoonhouden van het inzamelvoertuig.

Aankomend Chauffeur

Als het werken bij Dar jou goed bevalt en dit wederzijds is, geven we je graag de kans om via ons je groot rijbewijs te halen. Dit betekent dat je naast je werkzaamheden  als belader eerst je theorie examen haalt en daarna een week vrij wordt gepland om je praktijklessen te volgen en je examen af te leggen.

In het bezit van je rijbewijs C en code 95?

Heb je je rijbewijs C gehaald? Dan kan je als Chauffeur/Belader aan de slag. Dit betekent dat je naast je werk als belader ook het inzamelvoertuig gaat besturen. Je krijgt dan meer verantwoordelijkheden zoals het controleren van het voertuig en het bijhouden van de rittenstaten. Op je werkdag wissel je met je collega waarmee je op pad bent van belader naar chauffeur en omgekeerd.

Word jij onze nieuwe collega?

Je maakt grote kans om in aanmerking te komen als jij:

 • Een rijbewijs B hebt
 • Bij voorkeur ervaring hebt in de afvalbranche;
 • Beschikt over een certificaat Basisveiligheid (VCA) of bereid bent dit via ons te behalen;
 • Goed kunt samenwerken;
 • Flexibel inzetbaar bent, ook in het weekend en in de avonden.
 • Communicatief vaardig bent.

 Wat kun je van ons verwachten?

Je komt bij Dar terecht in een informele organisatiecultuur, waar collega’s zich samen verantwoordelijk voelen  voor het fris houden van de regio. Naast een leuke en afwisselende baan in Nijmegen en omgeving met leuke collega’s, krijg jij ook het volgende:

 • Reiskostenvergoeding vanaf 5 kilometer enkele reis.
 • Een marktconform salaris dat wordt gebaseerd op basis van ervaring in deze functie/branche, tussen de € 11,00 – € 14 bruto per uur, exclusief overurentoeslag.
 • Overuren worden betaald op 120% en bij een werkweek meer dan 40 uur per week op 150%.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen, zoals het behalen van je rijbewijs C en andere certificaten zodat je breed inzetbaar wordt op diverse voertuigen.
 • Mogelijkheid om een MBO 1 en/of 2 opleiding te volgen
 • Mogelijkheid om, als je je  rijbewijs C hebt behaald,  scholingsuren te maken over  code-95.
 • Een werkweek, van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 tot 16.00 uur met de keuze voor het maken van overuren.

Interesse?

Denk jij dat jij de aangewezen Belader bent voor deze rol? Solliciteer dan vandaag nog en vul het formulier hieronder in.

Belangrijke informatie: uitzendbureau Olympia

Bij Dar hebben we bij de afdeling Inzameling een grote groep flexibele medewerkers. Daarom zit  bij ons op kantoor een intercedente van Olympia,  die alle teams goed kent. Als je het formulier hieronder invult, neemt onze inhouse intercedente contact met je op, om een kennismakingsgesprek in te plannen. Zodra je bij ons start, verloopt dit ook via Olympia. Als de samenwerking onderling  goed bevalt, krijg je aansluitend een contract bij Dar.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie of vragen over de sollicitatieprocedure?

Neem dan contact op met onze inhouse intercedente via 06-29494396 of via e-mail.

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
 • Wil je je CV of motivatiebrief toevoegen? Dan kan dat hier. Dit is niet verplicht.
  Sleep bestanden hierheen of

  Kies uw gemeente

  Berg en DalBeuningenDrutenHeumenNijmegenWijchen
  Ik woon ergens anders