Vacature Medewerker Financiën (Junior Controller)

Vacature Medewerker Financiën (Junior Controller)

Medewerker Financiën (Junior Controller)

Zorg jij als nauwkeurige cijferaar graag voor een correcte financiële administratie waarmee je de organisatie ontzorgt? Steek je graag de handen uit de mouwen maar heb je ook ambities voor je eigen toekomst? Dan hebben wij een mooie functie voor jou. Je start in deze functie als Medewerker Financiën. En kunt daarbij doorgroeien als Junior Controller. De functie is voor 40 uur per week.

Onze uitdaging/functie

Wij geloven binnen Dar in kunnen doorgroeien in je functie. Je start bij ons daarom eerst met werkzaamheden zoals het bijhouden van diverse kassen, het aanmaken en afwikkelen van betaalbatches, het registreren en matchen van inkoopfacturen met inkooporders en je houdt je bezig met het debiteurenbeheer.

Heb je dat onder de knie? Dan ga je verder met de werkzaamheden ter ondersteuning van de financiële rapportages. Daarbij moet je denken aan het maandelijks screenen van de grootboekrekeningen, het beheer van balansposten en de voorraden, het bijwerken van de activamodule en het bijhouden van de projectadministratie. Daarnaast ondersteun je je collega’s door rapportages alvast voor te bereiden, mee te helpen in het verklaren van afwijkingen en je ondersteunt tijdens het budgetteringsproces. Ook kun je een rol hebben bij testwerkzaamheden in de applicaties die we gebruiken of wordt jouw kennis gevraagd bij financiële projecten. 

Je maakt deel uit van een team bestaande uit totaal 11 medewerkers, dat in beweging is en graag vooruit wil. Met elkaar streven we naar een goede, solide administratie binnen Dar. 

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’?

Fris betekent samen zorgen voor de schoonste en fijnste omgeving in de regio. Samen maken we méér van de ruimte waarin we leven. Dat doen we op een slimme manier, die goed is voor de mensen, voor het milieu en voor de economie. We doen dat samen met de gemeenten waarvoor we werken en de inwoners van deze gemeenten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen werken wij dagelijks mee aan deze schone en fijne omgeving. Als afdeling Financiën zijn we hier een belangrijke schakel in: wij zorgen voor alle financiële stromen en processen binnen Dar.

Na het lezen van bovenstaande informatie ben je vast nog meer geïnteresseerd geraakt en daarom praten we je alvast even kort bij over wat Dar jou als organisatie mag bieden. 

Als je bij Dar aan de slag gaat, kom je te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Hier geven wij invulling aan door met respect voor elkaar en onze leefomgeving om te gaan, hoge kwaliteitsdoelstellingen na te streven en belang te hechten aan jouw vitaliteit als medewerker van Dar. Wat we doen, speelt zich hoofdzakelijk buiten af. Af en toe eens meelopen en meewerken in onze uitvoering vinden we normaal.

Onze aantrekkelijke voorwaarden omvatten onder andere een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd, een salaris conform onze cao Grondstoffen, Energie en Omgeving, en pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je hebt de beschikking over een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget, waarmee je maximale regie hebt over je eigen arbeidsvoorwaarden. Omdat we ontspanning naast jouw fulltime job ook belangrijk vinden, ontvang je 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Leren en ontwikkelingen vinden we in onze organisatie van groot belang. De mogelijkheid staat open om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops te volgen. 

Wat jij meebrengt

  • Een afgeronde MBO niveau 4 of HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van financiën;
  • Beschikbaarheid voor 40 uur in de week;
  • Je hebt uitstekende kennis van het Office pakket, maar Excel in het bijzonder.

Reageren?

Meer aanvullende inhoudelijke informatie over Dar vind je op onze website, Facebook en LinkedIn pagina. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de volgende stap zetten! Ben jij na het lezen van ons aanbod en de functie enthousiast en wil je reageren? Stuur je CV en motivatie dan naar k.velthuizen@finanxe.nl ter attentie van Kevin Velthuizen of bel hem via: 06-10182696. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Jordy Helderman, Hoofd Financiën via 06-52396312.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders