Vacature Medewerker Onkruidbeheersing

Zorgen voor een mooie stad!

Lijkt het je leuk om te werken binnen een organisatie die altijd in beweging is en waar de mogelijkheden eindeloos zijn? En wil jij een belangrijke rol hebben in het schoon en fris houden maken en houden van onze stad? Dan maken wij graag kennis met je voor de functie Medewerker Onkruidbeheersing.

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Onkruidbeheersing bij Dar ben je verantwoordelijk voor de beheersing van het onkruid in de openbare ruimte in het stadscentrum en woonwijken in Nijmegen. Het is een belangrijke functie omdat je medeverantwoordelijk bent voor een mooi, schoon en fris Nijmegen.

Jouw werk is vooral:

 • handmatig beheersen van onkruid
 • besturen van de hete luchtmachines waarmee onkruid bestreden wordt

Daarnaast kan je in deze functie ook op onregelmatige tijden werken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld om 06.00 uur start.

Wie ben je?

Wil jij als Medewerker Onkruidbeheersing bij Dar komen werken? Dan beschik je minimaal over rijbewijs B.

Daarnaast ben je fulltime beschikbaar. Een pré is als je enige ervaring hebt met onkruidbeheersing en met algemene reiniging/schoonmaak.

Daarnaast vragen wij:

 • Enige technische inzicht in diverse zaken zoals algemene kennis over het voertuig waarmee je werkt.
 • Verstand van het proces en wijkkennis en de mogelijkheid dit snel op te pakken.
 • In deze functie is het verder belangrijk dat je goed zelfstandig uit de voeten kunt en het niet erg vindt om alleen op pad te zijn. Ook werk je soms samen vanuit een ploeg.

Waar ga je werken?

 • Dar is hét bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van afvalbeheer en integraal beheer van de openbare ruimte (IBOR). Onze visie is ‘Dar houdt de regio fris’ waarbij wij de gemeenten optimaal willen ontzorgen door onze dienstverlening aan hun inwoners.

Wat bieden we jou?

Een afwisselende, informele en uitdagende functie bij een leuk bedrijf. Het is een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Ook zijn er volop diensten in het weekend, afhankelijk van jouw flexibiliteit en beschikbaarheid. Daarnaast hebben we nog een paar evenementen per jaar: waaronder de  Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Het is een leuke uitdaging om dan samen met collega’s de stad iedere dag weer schoon te krijgen.

Salaris is conform cao (€11,99 bruto per uur). Reiskosten ontvang je vanaf 1km enkele reis. Daarnaast ontvang je wasgeld (€0,92,-) zodat je met frisse werkkleding naar het werk kan! Verder bouw je nog extra 8% vakantiegeld op en bouw je op fulltime basis 2 vakantiedagen per maand op.

Voor meer informatie neem je contact op met onze inhouse intercedente bij Dar: 024-3296161

De eerste gesprekken zijn telefonisch. Solliciteer en reageer op deze functie via deze website. Voor vragen neem je contact op met Olympia Nijmegen via 024-3296161 of e-mail

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
 • Wil je je CV of motivatiebrief toevoegen? Dan kan dat hier. Dit is niet verplicht.
  Sleep bestanden hierheen of

  Kies uw gemeente

  Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
  Ik woon ergens anders