Vacature Praktijkopleider Groen (36 – 40 uur)

Ben jij dé expert op het gebied van planten en omgang met machines en materialen? Vind jij het leuk om medewerkers en teams te coachen en begeleiden? Geef je graag trainingen? En vind je het ook belangrijk dat de regio dankzij jouw team schoon en fris blijft? Dan nodigen wij jou graag uit om bij ons te solliciteren.

De functie

In deze functie ben jij dé Groen-expert. Onder leiding van de Teamleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale inzet van de Groen-medewerkers. Je geeft instructies, coaching en begeleiding. Je ontwikkelt en beoordeelt de Groen-medewerker. Je ontwikkelt en beheert trainingsmateriaal. Zo zorg je er voor dat de medewerkers de juiste kennis en vaardigheden hebben. 

Je zorgt er als Preventiemedewerker ook voor dat medewerkers veilig kunnen werken. En je stuurt binnen de afdeling aan op een brede bekendheid over veilig werken. Daarvoor houd je periodiek werkplekinspecties. Ook ben je het aanspreekpunt voor jouw collega’s. En je neemt waar nodig praktijktoetsen af. Zo zorg je er samen met de KAMV-Coördinator voor dat de vakbekwaamheid en vaardigheden binnen het groen continu ontwikkeld worden.

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’?

Ben je na het lezen van de functieomschrijving geïnteresseerd geraakt? Lees dan snel verder wat we jou als organisatie kunnen bieden.

Dar is een ambitieuze organisaties. Wij gaan met respect voor elkaar en onze leefomgeving om. We gaan voor de hoogste kwaliteit. En we vinden jouw gezondheid en werkplezier belangrijk. Wat Dar doet, speelt zich hoofdzakelijk buiten af. Af en toe eens meelopen en meewerken in onze uitvoering vinden we heel normaal, zeker als je werkzaam bent op één van onze uitvoerende afdelingen.

Onze aantrekkelijke voorwaarden omvatten onder andere:

 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal €3.549,- bruto op fulltime basis conform onze cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (deel Services). Ons voorstel is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Je ontvangt een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
 • Je krijgt de beschikking over een persoonlijk maandelijks arbeidsvoorwaardenbudget, zoals de uitbetaling van je vakantiegeld (8%), eindejaarsuitkering (3,5%) en levensloopbijdrage (1,94%).
 • We vinden ontspanning belangrijk, dus je ontvangt 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Leren en ontwikkelen vinden we in onze organisatie van groot belang. De mogelijkheid staat open om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops.
 • Daarnaast ontvang je natuurlijk een smartphone en laptop.

Wat jij meebrengt:

 • MBO niveau 3 is een vereiste, bij voorkeur heb je MBO niveau 4. Je hebt een vakopleiding groen gevolgd.
 • Je hebt ruime kennis van groenwerkzaamheden en de te gebruiken materialen.
 • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van individuele medewerkers, maar ook van groepen.
 • Je bent in staat om zelf trainingsmateriaal op te stellen. Je hebt daarom goede kennis van de office pakketten en bij voorkeur ervaring met het geven van cursussen en/of instructies.

Dar en ’t is weer fris!

Fris betekent samen zorgen voor de schoonste en fijnste omgeving in de regio. Samen maken we méér van de ruimte waarin we leven. Dat doen we op een slimme manier, die goed is voor de mensen, voor het milieu en voor de economie. We doen dat samen met de gemeenten waarvoor we werken en de inwoners van deze gemeenten.

Dagelijks zetten we ons met onze afdeling IBOR (Integraal Beheer Openbare Ruimte) in voor een schone en frisse openbare ruimte. Onze groentak valt hier ook onder. Dat doen we niet alleen met onze medewerkers, maar ook met samenwerkingspartners.

Reageren?

Meer aanvullende inhoudelijke informatie over Dar vind je op onze website, Facebook en LinkedIn pagina. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de volgende stap zetten! Ben jij na het lezen van ons aanbod en de functie enthousiast en wil je reageren? Stuur je CV en motivatie uiterlijk 6 juni a.s. naar HR@dar.nl ter attentie van Nicole Visser. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met John Peerenboom, via 06-52396395.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders