Vacature Uitvoerend Toezichthouder IBOR

Vacature Uitvoerend Toezichthouder IBOR

Uitvoerend Toezichthouder IBOR

Heb jij oog voor kwaliteit en detail en zie je graag toe op het beheer van een frisse, schone en prettige buitenruimte voor onze bewoners? Ben je graag met veel dingen tegelijk bezig en weet je daarin goed het overzicht te bewaken? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! 

Onze uitdaging/functie

Ons werk speelt zich hoofdzakelijk buiten af. Als uitvoerend toezichthouder ben je daarom ook volop buiten te vinden. Je let erop dat de afgesproken werkzaamheden volgens de afgesproken kwaliteitsstandaard worden uitgevoerd. Bij afwijkingen weet jij de juiste acties te ondernemen. Je onderhoudt contacten met onze opdrachtgevers en onderaannemers. Maar je schakelt ook met onze werkvoorbereiders, planners en uitvoerende medewerkers. Bewoners die vragen hebben in de wijk over onze werkzaamheden sta je correct en met plezier te woord. Je bent hebt kennis van administratie en wordt snel wegwijs in administratieve systemen. We werken binnen onze afdeling met BORVision en InfoGroen. 

Je maakt deel uit van ons kundige IBOR team. We geloven er in dat je samen beter wordt. Met elkaar streven we naar mooie resultaten waar we samen trots op kunnen zijn. We zoeken daarom specifiek naar iemand die onze kennis verder kan versterken op het gebied van grijs werkzaamheden. 

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’?

Fris betekent samen zorgen voor de schoonste en fijnste omgeving in de regio. Samen maken we méér van de ruimte waarin we leven. Dat doen we op een slimme manier, die goed is voor de mensen, voor het milieu en voor de economie. We doen dat samen met de gemeenten waarvoor we werken en de inwoners van deze gemeenten.

Dagelijks zetten we ons met onze afdeling IBOR (Integraal Beheer Openbare Ruimte) in voor een schone en frisse openbare ruimte. Dat doen we niet alleen met onze medewerkers, maar ook met samenwerkingspartners.

Als je bij Dar aan de slag gaat, dan kom je te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Hier geven wij invulling aan door met respect voor elkaar en onze leefomgeving om te gaan, hoge kwaliteitsdoelstellingen na te streven en belang te hechten aan jouw vitaliteit als medewerker van Dar.  Wat we doen, speelt zich hoofdzakelijk buiten af. In jouw functie ervaar je dat als geen ander.

Onze aantrekkelijke voorwaarden omvatten onder andere een jaarcontract met aansluitend uitzicht op onbepaalde tijd, een salaris conform onze CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je hebt de beschikking over een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget, waarmee je maximale regie hebt over je eigen arbeidsvoorwaarden. Omdat we ontspanning naast jouw baan ook belangrijk vinden, ontvang je 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Leren en ontwikkelen vinden we in onze organisatie van groot belang. De mogelijkheid staat open om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops te volgen.

Wat jij meebrengt

  • Tenminste MBO+ werk- en denkniveau;
  • Een opleiding die gerelateerd is aan ons vakgebied;
  • Je bent bekend met het werken met beeldstekken;
  • Je bent in bezig van Flora en Faunabeheer 2; of bereid dit op korte termijn te halen;
  • Je hebt kennis van RAW systematiek (basis en administreren);
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Office pakket;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Bij voorkeur heb je minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring met nadruk op grijswerkzaamheden.

Reageren?

Meer aanvullende inhoudelijke informatie over Dar vind je op onze website, Facebook en LinkedIn pagina. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is de volgende stap zetten! Ben jij na het lezen van ons aanbod en de functie enthousiast en wil je reageren? Voor deze vacature werken wij met een externe recruiter. Solliciteren kan via: www.hall4.nl//vacatures/00018-toezichthouder-cultuurtechniek/. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Sijmen Kuipers, Teamleider IBOR op (06-52396270).

 

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders