Vacature Werkvoorbereider

Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider werk je voor verschillende gemeenten. Hierdoor heb je in je projecten afwisseling in beleid én gebieden. Binnen de regio heb je met veel mensen contact. De lijnen zijn kort. Je bouwt hierdoor een regionaal netwerk op. Wij zoeken iemand voor 36-40 uur per week.

Onze uitdaging/functie

Je zorgt voor een passende, tijdige en juiste voorbereiding van terugkerende en incidentele werkzaamheden, leveringen en adviesaanvragen die bij een goede uitvoering van de dienstverlening van Dar horen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstellen en calculeren van (beeld)bestekken en raamovereenkomsten. Dit doe je voor grijs- en groenwerkzaamheden, herstel van straatmeubilair en herstel van bestratingen in de openbare ruimte. Je doet dit ook voor het reguliere onderhoud van de openbare ruimte en kleine en grotere projecten in de openbare ruimte (groen, grijs en huisaansluitingen).

Daarnaast houd jij de bestekadministratie bij en stel je deelopdrachten op of vraag je offertes op binnen de raamovereenkomst. Je geeft specialistisch advies op ons vakgebied op beleids- en uitvoerend niveau.

Je bent administratief onderlegd en wordt snel wegwijs in administratieve systemen. We werken binnen onze afdeling met software van InfoGroen (BORVision), Greenpoint en Bakker&Spees.

Je maakt deel uit van ons kundige IBOR team. We geloven er in dat je samen beter wordt. Met elkaar streven we naar mooie resultaten waar we gezamenlijk trots op kunnen zijn.

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’?

Fris betekent samen zorgen voor de schoonste en fijnste omgeving in de regio. Samen maken we méér van de ruimte waarin we leven. Dat doen we op een slimme manier, die goed is voor de mensen, voor het milieu en voor de economie. We doen dat samen met de gemeenten waarvoor we werken en de inwoners van deze gemeenten.

Dagelijks zetten we ons met onze afdeling IBOR (Integraal Beheer Openbare Ruimte) in voor een schone en frisse openbare ruimte.

Als je bij Dar aan de slag gaat, dan kom je te werken in een dynamische en ambitieuze organisatie. Hier geven wij invulling aan door met respect voor elkaar en onze leefomgeving om te gaan, hoge kwaliteitsdoelstellingen na te streven en belang te hechten aan jouw vitaliteit als medewerker van Dar.  Wat we doen, speelt zich hoofdzakelijk buiten af. In jouw functie ervaar je dat als geen ander.

Onze aantrekkelijke voorwaarden omvatten onder andere een jaarcontract met aansluitend uitzicht op onbepaalde tijd, een salaris conform onze CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Je hebt de beschikking over een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget, waarmee je maximale regie hebt over je eigen arbeidsvoorwaarden. Omdat we ontspanning naast jouw baan ook belangrijk vinden, ontvang je 27,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Leren en ontwikkelen vinden we in onze organisatie van groot belang. De mogelijkheid staat open om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops te volgen.

Wat jij meebrengt

  • Tenminste mbo 4/hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een opleiding of cursus op het gebied van groen en/of civiel;
  • Ervaring met het opstellen van bestekken en raamovereenkomsten;
  • Ervaring met het werken op beeldsystematiek;
  • Kennis van RAW systematiek, basis calculeren, schrijven en administreren;
  • Civieltechnische kennis is een pre;
  • Systeemkennis van BORvision (infogroen) beheersystemen.

Reageren?

Onze wervingsprocedure verloopt via een externe Recruiter. Dat kan via: Werkvoorbereider bij DAR – Hall4 voor coaching en W&S binnen de leefomgeving Toch vragen over de functie of over Dar, dan kan je contact opnemen met Myke Kregting via HR@dar.nl of via 06-13069109

Corona

Onze collega’s werken mogelijk (digitaal) thuis. Het kan zijn dat je voor het gesprek uitgenodigd wordt door middel van een digitale afspraak. Uiteraard zullen wij dit tijdig met jou bespreken.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders