Vacature Vakkracht Groen

Ben jij een vakkracht in het groen die ervaring heeft met onderhoud in het groen? En houd je van afwisseling in je werk? Herken jij jezelf in de beschrijving hieronder, dan komen wij heel graag in contact met jou. Alvast een beeld krijgen van deze leuke functie? Kijk dan naar het filmpje hieronder.

We verwachten dat jij als vakkracht groen voldoet aan een aantal functie-eisen. Is dit niet zo? Dan kijken wij graag samen met jou naar de opleidingsmogelijkheden. Je hebt dus de mogelijkheid om binnen Dar cursussen en opleidingen te volgen die jou geschikt maken voor deze functie.

Onze uitdaging/ functie

Als vakkracht groen ben je verantwoordelijk voor verschillend werk in het groen op verschillende locaties in groepen in Nijmegen en regiogemeenten. Het gaat om een fulltime functie van 07.30 tot 16.00 uur.

Hoe ziet jouw week eruit?

 • Als vakkracht in het groen bij Dar, ben jij in jouw vak sterk in alle taken in de dagelijkse groenwerkzaamheden. Je gaat op pad om allerlei werk in het groen te doen, samen met jouw ploeg, onder leiding van een Meewerkend Voorman. Zoals het snoeien, schoffelen, aanplanten en werk met de bosmaaier. Je werkt vooral actief in het stedelijk gebied zoals in parken.
 • Je bent werkt in een ploeg, onder leiding van een Meewerkend Voorman. Hij bespreekt samen met jou het werk van die dag of week en vervolgens ga jij daar mee aan de slag. Omdat jij de juiste kennis hebt van bijvoorbeeld de stedelijke planten, ga jij zelfstandig, maar ook in een team aan de slag. Het kan dus voorkomen dat je de instructies geeft aan jouw collega’s in overleg met een Meewerkend Voorman.
 • Sinds dit jaar hebben wij een Praktijkopleider Groen bij Dar. Hier werk jij mee samen als dit nodig is. Hierdoor kunnen jullie samen praten over groenkennis en het werk.
 • Je schakelt en werkt samen met collega’s die bij de afdeling wijkonderhoud werken. Dit doe je bijvoorbeeld samen bij de bladcampagnes of andere acties binnen Dar die je samen oppakt.

Wat maakt werken bij Dar voor jou ‘fris’?

Je krijgt een dienstverband via Olympia uitzendbureau, voor de periode van één jaar. Inn het voorjaar, maar ook in het najaar hebben wij genoeg werk voor jou om mee aan de slag te gaan. Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om te verlengen. Het gaat om een functie voor de langere termijn.

Geen dag is hetzelfde! Naast een leuke en afwisselende baan in Nijmegen en omgeving met leuke collega’s, krijg jij ook het volgende:

 • Een salaris van maximaal €2.523,- bruto per maand (fulltime) op basis van kennis en ervaring. Het salaris is volgens de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (Services).
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer voor de heenreis en terugreis en een wasvergoeding voor jouw werkkleding.

Daarnaast stimuleren wij binnen Dar de mogelijkheden om door te groeien. Dat betekent dat jij in de toekomst kan solliciteren op functies binnen Dar en je mogelijk een dienstverband bij Dar krijgt.

Wat jij meebrengt:

 • Minimaal 2 jaar ervaring in het groen is een eis, omdat je hierdoor jouw kennis en ervaring in kan zetten in jouw rol als Vakkracht Groen bij Dar. Dat betekent dat jij genoeg plantenkennis hebt van het stedelijk groen en kan werken met juiste materialen zoals de motorkettingzaag.
 • Minimaal Mbo-opleiding in groene sector, niveau 2 zoals het stedelijk groen of agrarische sector. Heb jij dit niet, maar wel ruime ervaring in een functie die hierop lijkt? Laat dit dan ook weten. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
 • Rijbewijs B is een eis. Rijbewijs BE is een pluspunt, zodat je ook met de aanhanger mag rijden waar we onze materialen in vervoeren.

Daarnaast ben je als Vakkracht Groen binnen Dar in het bezit van een aantal andere certificaten die met groen te maken hebben. Als je deze al hebt, is dat hartstikke fijn. Heb je deze niet?  Dan ben je bereid om deze te halen via de mogelijkheden binnen Dar. Dit bespreken we graag met je.

 De sollicitatieprocedure verloopt via Olympia uitzendbureau. 

Reageren?

Denk jij dat jij de aangewezen Vakkracht Groen bent voor deze rol? Solliciteer dan vandaag nog en vul het formulier hieronder in!

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier
 • Wil je je CV of motivatiebrief toevoegen? Dan kan dat hier. Dit is niet verplicht.
  Sleep bestanden hierheen of

  Kies uw gemeente

  Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
  Ik woon ergens anders