Vuurwerkafval opruimactie voor Wijkhelden

Vuurwerkafval opruimactie voor Wijkhelden

Jij helpt toch ook mee?

Het jaar 2020 komt eraan. Na oudejaarsnacht blijft er helaas vaak vuurwerkafval op straat liggen. Hier willen we graag samen met Wijkhelden uit Hatert, Nijeveld en de spoorbuurt iets aan doen. De gemeente Nijmegen en Dar organiseren daarom als proef samen een vuurwerkafval opruimactie.

Wat gaan we doen?
We roepen alle Wijkhelden in deze drie wijken/buurten op om op woensdag 1 en donderdag 2 januari vuurwerkafval op te ruimen. Het vuurwerkafval doen zij in Wijkheldenzakken en leveren ze op donderdag 2 januari tussen 14.00 en 16.00 uur in bij een afvalcoach in de buurt. Per zak krijgen ze een lootje. Met dit lootje maken ze kans op een dagje Winter Efteling. Dat wordt sprookjesachtig genieten.

Iedereen doet mee
Alle Wijkhelden, jong en oud kunnen meedoen aan deze vuurwerkafval opruimactie. Bewoners die nog geen Wijkheld zijn maar wel willen helpen, kunnen zich aanmelden als Wijkheld via www.wijk-helden.nl. Ook de gemeenten Druten, Wijchen en Berg en Dal organiseren zelf acties waarbij inwoners vuurwerkafval naar de milieustraat of gemeentewerf kunnen brengen.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders