Vuurwerkafval opruimactie Wijkhelden

Vuurwerkafval opruimactie voor Wijkhelden

Jij helpt toch ook mee opruimen?

Het jaar 2020 komt eraan. Na oudejaarsnacht blijft er helaas vaak vuurwerkafval op straat liggen. Hier willen we graag samen met Wijkhelden uit Hatert, Nijeveld en de Spoorbuurt iets aan doen. De gemeente Nijmegen en Dar organiseren daarom als proef samen een vuurwerkafval opruimactie. Doe ook mee en meld je aan!

Wat gaan we doen?
We roepen alle Wijkhelden op om op woensdag 1 en donderdag 2 januari vuurwerk afval op te ruimen in Hatert, Nijeveld en de Spoorbuurt. Het vuurwerkafval doe je in Wijkheldenzakken en lever je op donderdag 2 januari tussen 14.00 en 16.00 uur in voor de ingang van Wijkcentrum Hatert (in de wijk Hatert) en wijkcentrum ‘T Hert (in de wijk Nijeveld en Spoorbuurt). Geef jouw Wijkheldenzakken met vuurwerkafval dan af bij de afvalcoach. Per zak krijg je een lootje. Met dit lootje maak je kans op een dagje Winter Efteling. Dat wordt sprookjesachtig genieten.

Doe jij ook mee?
Alle Wijkhelden, jong en oud kunnen meedoen aan deze vuurwerkafval opruimactie. Nog geen Wijkheld, maar wil je wel graag helpen en ook zwerfafval opruimen? Meld je dan aan als Wijkheld. Na aanmelden kan je dan meedoen aan deze vuurwerkafval opruimactie. Daarnaast kan je dan ook het hele jaar door zwerfafval opruimen. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je dit doet.

Actievoorwaarden 
Per ingeleverde zwerfafvalzak krijg je een lootje. Vul bij het inleveren van je lootje ook je e-mailadres in. Met een lootje maak je kans op een dagje Winter Efteling. Zit je in een Wijkheldenteam? Dan krijg je voor je hele team maximaal zeven entreekaarten en twee parkeerkaarten. Ruim je als vrijwilliger alleen op? Dan krijg je twee entreekaarten en één parkeerkaart.  De trekking is in de tweede week van 2020. Winnaars krijgen per e-mail persoonlijk bericht. De prijs halen winnaars bij Dar op. De e-mailadressen gebruikt Dar alleen voor de bekendmaking van de winnaars. Na de bekendmaking verwijdert Dar deze gegevens. 

Tips veilig vuurwerk opruimen
Bekijk tips voor veilig vuurwerkafval opruimen. 

Aanmelden
Meld je voor maandag 30 december aan voor de vuurwerkafval opruimactie.

 

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders