Op Hemelvaartsdag op donderdag 26 mei halen wij geen afval op en zijn onze milieustraten gesloten. Wij halen afval op een andere dag op. Weten wanneer wij langskomen? Check de Dar app. Of kijk op www.dar.nl/afvalwijzer. De openingstijden van onze milieustraten vind je hier.
sluiten

Afvalinzameling

Vanaf 1 juli 2015 halen wij geen afval meer op bij bedrijven. Suez (voormalig SITA Nederland) heeft alles op het gebied van afval inzamelen voor bedrijven en het legen van vetputten van ons overgenomen.

Afvalinzameling bij uw complex?

Voor woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaars (VvE) in de gemeente Nijmegen kunnen we huishoudelijk afval ophalen met behulp van verschillende inzamelmiddelen.

Aanvraagformulier afvalinzameling

Inzamelingscontract

Heeft uw organisatie een inzamelingscontract bij Dar en heeft u hier vragen of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op via e-mail: verkoop@dar.nl of bel: 024 – 3716000. Wanneer u ons mailt, vermeld dan altijd uw bedrijfsnaam en -locatie, en eventueel ook uw klantnummer.

Tijdens feestdagen wordt geen afval opgehaald. De afvalinzameling vindt in dat geval plaats op een vervangende ophaaldag, een inhaaldag genaamd.

Inhaaldagen 2021

Inhaaldagen 2022

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders