Milieustraten
Hoe meer afval gescheiden wordt, hoe beter. Want dan is het geen afval meer, maar een grondstof voor een nieuw product. En daar houden we van bij Dar. Daarom maken we het u graag zo makkelijk mogelijk om uw afval te scheiden. Onze milieustraten zijn daar een goed voorbeeld van. Er is altijd een milieustraat bij u in de buurt.
Let op: maatregelen coronavirus
Vooralsnog zijn onze milieustraten gewoon open. Door het coronavirus zijn er verschillende maatregelen op de milieustraten. Lees meer over deze maatregelen.
Om drukte op de milieustraten te beperken en verspreiding van het coronavirus te voorkomen, laten wij minder auto’s toe op de milieustraat. Hierdoor kunnen er files voor de ingang ontstaan. Houd op de milieustraat altijd 1.5 meter afstand. Doe dit voor uzelf en onze medewerkers. Zo voorkomen we de kans op coronabesmetting.
Kom op tijd naar de milieustraat
Afhankelijk van de drukte sluit de poort van de milieustraat eerder. Zodat alle wachtende bezoekers voor sluitingstijd de milieustraat kunnen verlaten. Als de poort dicht is, kunt u de milieustraat niet meer op.
Afvalpas of legitimatiebewijs
Afvalpas en met pin betalen
Legitimatiebewijs en met pin betalen
Sommige afvalsoorten zijn gratis, voor andere moet u betalen. Op de milieustraat kunt u alleen met uw pinpas betalen. Bekijk per milieustraat welke tarieven gelden.
Sommige afvalsoorten zijn gratis, voor andere moet u betalen. Op de milieustraat kunt u alleen met uw pinpas betalen. Bekijk de milieustraat voor de tarieven.
Bezoekt u een van de milieustraten? Neem dan altijd uw afvalpas mee. Bekijk het acceptatiereglement voor alle (huis)regels.
Bezoekt u de milieustraat in Druten? Neem dan uw afvalpas of legitimatiebewijs mee. Op verzoek van de beheerder moet u dit laten zien om aan te tonen dat u inwoner van de gemeente Druten bent.
Bezoekt u de milieustraat in Mook? Neem dan uw legitimatiebewijs mee. Op verzoek van de beheerder moet u dit laten zien om aan te tonen dat u inwoner van de gemeente Mook en Middelaar bent.
Alleen gratis afvalsoorten naar de milieustraat
Iedere zaterdag kunt u van 9.00 tot 15.00 uur terecht. U kunt alleen gratis afvalsoorten brengen. Bekijk het acceptatiereglement voor alle(huis)regels.
Snoeiafval tijdelijk naar Joop Rodenburg
Om te zorgen voor minder drukte en dus meer veiligheid op de milieustraat Druten en de Van Heemstraweg, kunt u snoeiafval vanaf zaterdag 3 april tijdelijk naar Joop Rodenburg aan de Kerkstraat 60 in Druten brengen. Op zaterdag brengt u bij Joop Rodenburg gratis uw snoeiafval. Doordeweeks betaalt u hiervoor. Heeft u naast snoeiafval ook ander afval? Dan brengt u dit naar de milieustraat Druten.
Betaalde afvalsoorten?
Voor het wegbrengen van andere afvalsoorten betaalt u, zoals grof huishoudelijk (rest)afval, puin, bouw en sloopafval kunt u niet naar de milieustraat brengen. Hiervoor kunt u terecht bij Joop Rodenburg aan de Kerkstraat 60 in Druten. Voor het wegbrengen van dit afval betaalt u direct op deze commerciële milieustraat.
De volgende milieustraten zijn toegankelijk voor inwoners van de gemeente Nijmegen. Andere gemeente kiezen.
De volgende milieustraten zijn toegankelijk voor inwoners van de gemeente Berg en Dal. Andere gemeente kiezen.
De volgende milieustraten zijn toegankelijk voor inwoners van de gemeente Beuningen. Andere gemeente kiezen.
Als inwoner van de gemeente Wijchen kunt naar de milieustraat Bijsterhuizen in Wijchen. Andere gemeente kiezen.
De volgende milieustraten zijn toegankelijk voor inwoners van de gemeente Heumen. Andere gemeente kiezen.
De volgende milieustraat is toegankelijk voor inwoners van de gemeente Druten. Andere gemeente kiezen.
De volgende milieustraat is toegankelijk voor inwoners van de gemeente Mook en Middelaar. Andere gemeente kiezen.
De milieustraten van Dar zijn alleen toegankelijk voor bewoners van de gemeenten binnen het werkgebied van Dar. Kies uw gemeente om te zien welke milieustraten toegankelijk zijn voor u.