Publicaties

Publicaties

Deze pagina geeft u meer informatie over onze (toekomstige) bedrijfsvoering en achtergrondartikelen.

Strategisch plan 2020-2024

In het strategisch plan staat wat we de komende jaren doen en wat we willen bereiken. We werken zichtbaar door aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving voor en samen met onze inwoners en andere organisaties. Daarom de titel “Dar, dat zijn wij!”.

Strategisch plan 2020-2024

Maatschappelijk jaarverslag 2021

Het trots presenteren wij het maatschappelijk jaarverslag van Dar van 2021. In 2021 zijn we nieuwe projecten gestart, werden we uitgedaagd, maar hebben we vooral met veel trots en plezier ons werk gedaan. Werk dat zo enorm belangrijk is voor onze regio. Lees ons maatschappelijk jaarverslag of bekijk de video. 
 
 

 

Financieel jaarverslag 2021

Informatie over onze financiële situatie vindt u in ons financieel jaarverslag van 2021.

Privacyverklaring

Wij respecteren uw privacy en gaan vertrouwelijk om met alle informatie die wij ontvangen en verzamelen voor onze aandeelhoudende gemeenten (Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen). Of het nu gaat om uw contactgegevens als u een vraag of melding heeft of om het vastleggen van de inzameling of het gewicht van afval als u bij de milieustraat komt. Er zijn afspraken gemaakt met de gemeenten over wat Dar wel en niet met de informatie mag doen. In de privacyverklaring leest u welke informatie we vastleggen en voor welk doel.

Privacyverklaring

ICT-richtlijnen

Meer over onze ICT-richtlijnen vindt u in het ICT-richtlijnen.

Artikelen

Van schoon naar fris, de kijk van Dar op afvalbeheer openbare ruimte, Stadswerk magazine, november 2018

Certificaten

Dar beschikt over de certificaten ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 45001 waarmee we aan de eisen van goede arbeidsomstandigheden voldoen.

Certificaten weegbruggen
Bij een bezoek aan de Milieustraat kan het zijn dat u moet betalen. Dat bedrag moet dan ook kloppen. Daarom laten we onze weegbruggen regelmatig keuren door een erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan de eisen die overheid aan ons stelt. Dit certificaat van milieustraat Bijsterhuizen en dit certificaat van milieustraat Kanaalstraat laat zien dat onze weegbruggen aan de wettelijke eisen voldoen .

Acceptatiereglement milieustraten

Acceptatiereglement Dar Milieustraten

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden

Gedragscode inkoop

Gedragscode inkoop

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders