Op Hemelvaartsdag op donderdag 26 mei halen wij geen afval op en zijn onze milieustraten gesloten. Wij halen afval op een andere dag op. Weten wanneer wij langskomen? Check de Dar app. Of kijk op www.dar.nl/afvalwijzer. De openingstijden van onze milieustraten vind je hier.
sluiten
Publicaties

Publicaties

Deze pagina geeft u meer informatie over onze (toekomstige) bedrijfsvoering en achtergrondartikelen.

Strategisch plan 2020-2024

In het strategisch plan staat wat we de komende jaren doen en wat we willen bereiken. We werken zichtbaar door aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving voor en samen met onze inwoners en andere organisaties. Daarom de titel “Dar, dat zijn wij!”.

Strategisch plan 2020-2024

Maatschappelijk jaarverslag 2020

Met trots presenteren wij u ons maatschappelijk jaarverslag 2020. Vol energie begonnen we aan een nieuw jaar. Een jaar met mooie plannen. Een deel van deze plannen ging door, maar door corona helaas niet alles. In dit jaarverslag nemen we u mee in wat er allemaal gebeurde op het gebied van afval- en grondstoffenbeheer en beheer openbare ruimte. 

Financieel jaarverslag 2020

Meer over onze financiële situatie vindt u in ons financieel jaarverslag van 2020.

Maatschappelijk jaarverslag 2019

Met trots presenteren wij u ons Maatschappelijk jaarverslag 2019: Samen werken aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving. In het maatschappelijk jaarverslag vertellen we meer over de gebeurtenissen van 2019 die te maken hebben met afval- en grondstoffenbeheer en beheer openbare ruimte. Sommige gebeurtenissen komen kort aan bod en op andere zoomen we in.

Maatschappelijk jaarverslag 2019

Financieel jaarverslag 2019

Meer over onze financiële situatie vindt u in ons financieel jaarverslag van 2019.

Financieel jaarverslag 2019


Maatschappelijk jaarverslag 2018

Beelden zeggen meer dan woorden. Daarom is ons jaarverslag 2018 een film. In de film laten wij u zien welke mensen en gebeurtenissen in 2018 op de meest uiteenlopende manieren invulling geven aan onze ambities. Bekijk de film hieronder of op ons YouTubekanaal: Samen ambities waarmaken. Veel kijkplezier!

Financieel jaarverslag 2018

Meer over onze financiële situatie vindt u in ons financieel jaarverslag van 2018.

Financieel jaarverslag 2018

Privacyverklaring

Wij respecteren uw privacy en gaan vertrouwelijk om met alle informatie die wij ontvangen en verzamelen voor onze aandeelhoudende gemeenten (Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen). Of het nu gaat om uw contactgegevens als u een vraag of melding heeft of om het vastleggen van de inzameling of het gewicht van afval als u bij de milieustraat komt. Er zijn afspraken gemaakt met de gemeenten over wat Dar wel en niet met de informatie mag doen. In de privacyverklaring leest u welke informatie we vastleggen en voor welk doel.

Privacyverklaring

ICT-richtlijnen

Meer over onze ICT-richtlijnen vindt u in het ICT-richtlijnen.

Artikelen

Van schoon naar fris, de kijk van Dar op afvalbeheer openbare ruimte, Stadswerk magazine, november 2018

Certificaten

Dar beschikt over de certificaten ISO 9001 (kwaliteit), ISO 14001 (milieu) en ISO 45001 waarmee we aan de eisen van goede arbeidsomstandigheden voldoen.

Certificaten weegbruggen
Bij een bezoek aan de Milieustraat kan het zijn dat u moet betalen. Dat bedrag moet dan ook kloppen. Daarom laten we onze weegbruggen regelmatig keuren door een erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan de eisen die overheid aan ons stelt. Dit certificaat van milieustraat Bijsterhuizen en dit certificaat van milieustraat Kanaalstraat laat zien dat onze weegbruggen aan de wettelijke eisen voldoen .

Acceptatiereglement milieustraten

Acceptatiereglement Dar Milieustraten

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden

Gedragscode inkoop

Gedragscode inkoop

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders