Op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, halen wij geen afval op en zijn onze milieustraten gesloten. Jouw afval halen wij op een andere dag op. Weten wanneer wij langskomen? Check de Dar-app of kijk op www.dar.nl/afvalwijzer.
sluiten
Publicaties

Publicaties

Deze pagina geeft je meer informatie over onze (toekomstige) bedrijfsvoering en achtergrondartikelen.

Strategisch plan 2020-2024

In het strategisch plan staat wat we de komende jaren doen en wat we willen bereiken. We werken zichtbaar door aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving voor en samen met onze inwoners en andere organisaties. Daarom de titel “Dar, dat zijn wij!”.

Strategisch plan 2020-2024

Maatschappelijk jaarverslag 2021

Het trots presenteren wij het maatschappelijk jaarverslag van Dar van 2021. In 2021 zijn we nieuwe projecten gestart, werden we uitgedaagd, maar hebben we vooral met veel trots en plezier ons werk gedaan. Werk dat zo enorm belangrijk is voor onze regio. Lees ons maatschappelijk jaarverslag of bekijk de video. 
 
 

 

Financieel jaarverslag 2021

Informatie over onze financiële situatie vind je in ons financieel jaarverslag van 2021.

Privacyverklaring

Wij respecteren jouw privacy en gaan vertrouwelijk om met alle informatie die wij ontvangen en verzamelen voor onze aandeelhoudende gemeenten (Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen). Of het nu gaat om jouw contactgegevens als je een vraag of melding heeft of om het vastleggen van de inzameling of het gewicht van afval als je bij de milieustraat komt. Er zijn afspraken gemaakt met de gemeenten over wat Dar wel en niet met de informatie mag doen. In de privacyverklaring lees je welke informatie we vastleggen en voor welk doel.

Privacyverklaring

ICT-richtlijnen

Meer over onze ICT-richtlijnen vind je in het ICT-richtlijnen.

Artikelen

Van schoon naar fris, de kijk van Dar op afvalbeheer openbare ruimte, Stadswerk magazine, november 2018

Certificaten

Dar beschikt over het certificaat ISO 9001 waarmee we aan de eisen van goede arbeidsomstandigheden voldoen.

Certificaten weegbruggen
Bij een bezoek aan de Milieustraat kan het zijn dat je moet betalen. Dat bedrag moet dan ook kloppen. Daarom laten we onze weegbruggen regelmatig keuren door een erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan de eisen die overheid aan ons stelt. Dit certificaat van milieustraat Bijsterhuizen en dit certificaat van milieustraat Kanaalstraat laat zien dat onze weegbruggen aan de wettelijke eisen voldoen .

Acceptatiereglement milieustraten

Acceptatiereglement Dar Milieustraten

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden

Gedragscode inkoop

Gedragscode inkoop

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders