Publicaties

Publicaties

Deze pagina geeft je meer informatie over onze (toekomstige) bedrijfsvoering en achtergrondartikelen.

Strategisch plan 2020-2024

In het strategisch plan staat wat we de komende jaren doen en wat we willen bereiken. We werken zichtbaar door aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving voor en samen met onze inwoners en andere organisaties. Daarom de titel “Dar, dat zijn wij!”.

Strategisch plan 2020-2024

Maatschappelijk jaarverslag 2022

Met trots presenteren wij ons maatschappelijk jaarverslag van 2022: Samen werken aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving. In dit verslag komt aan bod hoe we het afgelopen jaar met betrokkenen werkten aan het waarmaken van de ambities uit ons strategisch plan: ‘Dar, dat zijn wij’ op vier strategische thema’s (zie hieronder). Het kleurrijke maatschappelijk jaaroverzicht laat zien welke impact wij als Dar samen met al onze stakeholders maken. Dit gaat verder dan alleen duurzaam afvalbeheer en beheer openbare ruimte. Dar nodigt daarom iedereen van harte uit om het maatschappelijk en het financieel jaarverslag te lezen. En vooral ook na te denken over de bijdrage die jij of jouw organisatie levert aan een circulaire, frisse en groene leefomgeving. Wij doen dit graag samen.

 

Financieel jaarverslag 2022

Informatie over onze financiële situatie vind je in ons financieel jaarverslag van 2022.

Privacyverklaring

Wij respecteren jouw privacy en gaan vertrouwelijk om met alle informatie die wij ontvangen en verzamelen voor onze aandeelhoudende gemeenten (Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen). Of het nu gaat om jouw contactgegevens als je een vraag of melding heeft of om het vastleggen van de inzameling of het gewicht van afval als je bij de milieustraat komt. Er zijn afspraken gemaakt met de gemeenten over wat Dar wel en niet met de informatie mag doen. In de privacyverklaring lees je welke informatie we vastleggen en voor welk doel.

Privacyverklaring

ICT-richtlijnen

Meer over onze ICT-richtlijnen vind je in het ICT-richtlijnen.202309 Artikel Waterknaller Stadswerk Magazine

Artikelen

Van schoon naar fris, de kijk van Dar op afvalbeheer openbare ruimte, Stadswerk magazine, november 2018

De waterknaller, Stadswerk magazine, september 2023

Nijmegen en regio omarmen circulaire transitie, (pagina 22), Vijfjarig verslag European Green Capital 2018, oktober 2023

Certificaten

Dar beschikt over het certificaat ISO 9001 waarmee we aan de eisen van goede arbeidsomstandigheden voldoen.

Certificaten weegbruggen
Bij een bezoek aan de Milieustraat kan het zijn dat je moet betalen. Dat bedrag moet dan ook kloppen. Daarom laten we onze weegbruggen regelmatig keuren door een erkend bedrijf. Daarmee voldoen we aan de eisen die overheid aan ons stelt. Dit certificaat van milieustraat Bijsterhuizen en dit certificaat van milieustraat Kanaalstraat laat zien dat onze weegbruggen aan de wettelijke eisen voldoen .

Acceptatiereglement milieustraten

Acceptatiereglement Dar Milieustraten

Algemene inkoopvoorwaarden

Algemene inkoopvoorwaarden

Gedragscode inkoop

Gedragscode inkoop

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders