Appartementen complex

Verschillende Verenigingen van Eigenaars (VVE’s) of woningbouwverenigingen in Nijmegen maakten afspraken met ons over het ophalen van afval. Daarover lees je hier meer.

Verzamelruimte met containers

Het woord zegt het al, een verzamelruimte met containers is een ruimte om verschillende afvalsoorten te verzamelen. Bewoners van woningen zonder tuin (hoogbouw) doen het afval in containers op eigen terrein. Hier is een aparte ruimte voor ingericht die alleen voor deze bewoners is. Dit kan in het pand zijn of buiten. Wij legen en wassen deze containers. Bewoners zijn verantwoordelijk dat de ruimte netjes blijft. Meer weten?

Alles over verzamelruimtes met containers

Contract voor afvalinzameling

Hebben we een contract met jouw VVE of woningbouwvereniging? En heb je hier vragen of opmerkingen over? Neem dan contact met ons op via verkoop@dar.nl of 024-3716000. Wanneer je ons mailt, geef dan altijd de bedrijfsnaam en -locatie door. Liefst ook jouw klantnummer bij Dar. 

Tijdens feestdagen halen wij geen afval op. Dan komen wij langs op een andere dag. Dit noemen wij een inhaaldag. 

Inhaaldagen 2023

Inhaaldagen in 2024

Valt uw ophaaldag in 2024 op een feestdag? Dan halen wij die dag geen afval op. In plaats daarvan legen wij één dag eerder of later uw rolcontainers. Bij uitzondering kan het gebeuren dat wij twee dagen later komen. Rode of groene tariefzakken met restafval die niet meer in de container passen, nemen wij dan ook mee.

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders