Evenementen

In onze regio is veel te doen voor jong en oud. Evenementen zoals rommelmarkten, kermissen, festivals, sportwedstrijden en concerten houden onze regio in beweging.

Tegelijkertijd brengen ze ook afval met zich mee. Voornamelijk restafval. Maar ook oud papier zoals folders, flyers en kaartjes of plastic+ zoals wegwerpbekers en blikjes. Het blijft een uitdaging om afval tijdens een evenement zo goed mogelijk te scheiden en een evenemententerrein na afloop zo fris mogelijk achter te laten. Daarbij moet u ook nog rekening houden met de eisen van de gemeente of terreineigenaar. Mede vanuit onze jarenlange ervaring en samenwerking met de gemeenten in onze regio, weten wij wat wordt verwacht. Wij zijn er dan ook trots op dat we veel evenementen in de regio hierbij mogen ondersteunen. Bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse.

Reiniging en afvalinzameling

Wij beschikken over de juiste methoden en middelen om uw evenemententerrein snel en efficiënt te reinigen. Eventueel verzorgen we ook de afvalinzameling tijdens een evenement. Hiervoor gebruiken we de volgende reinigingsmethoden en inzamelmiddelen, welke worden afgestemd op uw wensen en behoeften.

Evenemententerrein laten reinigen

Organiseert u binnenkort een evenement in de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen of Wijchen? En wilt u het reinigen van het terrein na afloop van het evenement aan ons overlaten, met of zonder afvalinzameling? Vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvraagformulier evenementen

 

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders