Opschoonactie

Opschoonactie

Wil jij ook een opschoonactie organiseren? Samen met vrienden, familie, buren en collega’s kun je jouw handen uit de mouwen steken om de straten, parken, pleintjes, vijvers en grachten schoon te maken. Hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden. Help jij ook mee?

Help jij ook mee? 

Zet jij je ook in voor een schone buurt? Regel een opschoonactie en trommel je buren, collega’s, school of vereniging op. Samen houden we onze buurt schoon! Wij helpen je graag door het uitlenen van knijpers, veiligheidshesjes en speciale zakken. Geef hiervoor jouw opschoonactie aan ons door. Wij nemen contact met je op voor het uitlenen van de spullen. 

Opschoonactie doorgeven

  • Naam van het bedrijf, de school, buurt of vereniging

Breng zwerfafval in kaart

Tijdens de opschoonactie verzamel je zwerfafval én informatie. De Litterati-app helpt daarbij. Met deze gratis app houd je eenvoudig bij welk type afval en welke merken je het meeste tegenkomt tijdens jouw opschoon-ommetje en waar je het gevonden hebt.

Vaker zwerfafval opruimen? Word Wijkheld! 

Wil je vaker zwerfafval opruimen in jouw gemeente? Word dan Wijkheld! Samen buiten zijn met vriendjes en vriendinnetjes, zwerfafval opruimen en er ook nog een zakcentje mee verdienen. Goed én leuk om te doen! Ook volwassenen kunnen zich aanmelden als Wijkheld.

Meer informatie over Wijkhelden vind je hier

 

 

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders