Papieren afvalwijzer

Je kunt jouw afvalwijzer voor 2023 zelf downloaden en printen. Afvalwijzer

Afvalwijzer 2024

Op de Dar app en op www.dar.nl/afvalwijzer vind je jouw ophaaldagen en alle informatie over afval. Zet je de meldingen in de Dar app aan? Dan krijg je een melding bij belangrijk nieuws en wanneer wij jouw afval ophalen. We informeren je graag op deze digitale manier. Daarom krijg je geen papieren afvalwijzer. Heb je de afvalwijzer van 2024 graag op papier? Van 1 september tot en met 31 oktober kun je er een via onze website aanvragen.

Op de Dar app en op www.dar.nl/afvalwijzer vind je jouw ophaaldagen en alle informatie over afval. Zet je de meldingen in de Dar app aan? Dan krijg je een melding bij belangrijk nieuws en wanneer wij jouw afval ophalen. We informeren je graag op deze digitale manier. Daarom krijg je geen papieren afvalwijzer. Heb je de afvalwijzer van 2024 graag op papier? Half december kun je deze makkelijk zelf downloaden en printen via www.dar.nl/afvalwijzer.

Kies uw gemeente

Wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig uw gemeente. Zo kunnen wij u de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders