Compost 2024

Compost 2024

Bedankje voor scheiden groente-, fruit- en tuinafval

Elk jaar halen we zo’n 40 miljoen kilo etensresten, groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) in de regio op. Goed gescheiden gft-afval gebruiken we als grondstof voor nieuwe producten zoals compost. Om je te bedanken voor het goed scheiden van jouw gft-afval geven we je daar graag iets voor terug. 

Compostzakken vanaf maandag 25 maart

Vanaf maandag 25 maart liggen er weer compostzakken op alle milieustraten. Voor de compostzakken geldt maximaal 2 zakken per voertuig. Compost is alleen voor inwoners die afval wegbrengen naar de milieustraat. Alleen de milieustraat bezoeken om compost op te halen is niet mogelijk. 

De compost is veilig en voldoet aan de eisen. ARN doet er alles aan om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Ondanks de inspanning om verontreinigingen eruit te halen, kunnen er nog steeds stukjes plastic of glas voorkomen. Houd hier rekening mee. ARN heeft dit proces laten certificeren door een onafhankelijke instantie (Keurcompost) om te garanderen dat zij voldoet aan de kwalificaties die hiervoor staan. Bekijk het certificaat hieronder.  

Lees meer over gft-afval en keukenafval. 

Vragen?

Voor vragen neem je contact op met ons.

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders