Circulaire Programma

Afgelopen vrijdag 7 februari lanceerden we het Circulaire programma Rijk van Nijmegen. Dit is een vijfjarig programma waarmee betrokken partijen concrete resultaten willen neerzetten rond circulair bouwen, de zorg en afval/consumenten. Wij zijn een van de trekkers van dit initiatief. RvN@ fungeert als spin in het web. Meer informatie kun je vinden op deze website.

Circulaire prijs

Onderdeel van dit programma is de circulaire prijs die gekoppeld wordt aan het circulaire festival dat jaarlijks plaatsvindt. Dit jaar is dat op dinsdag 26 mei. Op deze manier ontstaat een ketensamenwerking van stakeholders en organisaties die actief zijn op het gebied van circulair ondernemen.

Circulair Economie Festival

Tijdens het Circulaire Economie Festival delen experts, ervaringsdeskundigen en visionairs hun perspectief op de transitie. Waar staan we nu? Wat kunnen we al? Welke uitdagingen hebben we nog te overwinnen? Hoe maak ik mijn huidige lineaire verdienmodel circulair? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens het festival! Meer informatie over het festival vind je op deze website.

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders