Vierde editie Week van de Helden in het afval en het groen! 4 tot en met 10 maart

Vierde editie Week van de Helden in het afval en het groen! 4 tot en met 10 maart

Van 4 tot en met 10 maart 2023 is het weer dé week waarin medewerkers uit onze branche centraal staan tijdens de Week van de Helden in het afval en het groen. Ook collega’s zijn helden met een hoofdletter H. Elke dag weer zorgen zij met hun werk voor een schone en frisse buurt. Want hoe zou onze Dar-regio er zonder hen uitzien? Wij doen als Dar dan ook zeker weer mee aan deze actie. Jij doet toch ook mee? 

In het zonnetje

We zien ze vaak in onze straten, parken, in het centrum of ergens anders buiten. Ze halen ons afval op en houden onze leefomgeving schoon en netjes. Andere helden in ons land maken van jouw afval nieuwe grondstoffen. Of energie. We zetten ze graag in het zonnetje van 4 tot en met 10 maart. Want ze zijn onmisbaar, vakkundig en terecht trots op hun werk. Vind jij dat ook? Laat het deze mensen weten! Hoe? Een duimpje omhoog, een tekening op de container, of iets anders leuks dat je gewoon zelf bedenkt. Zij kijken ernaar uit!

Oproep: bedank ook jouw held!

Wil jij ook laten zien dat je trots bent op onze dames en heren van Dar? Steek dan je duim omhoog naar de medewerkers in het afval, grijs of groen. Even zwaaien is ook een leuk gebaar! Heb je zin om iets creatiefs te doen? Plak dan wat leuks op het raam, op je afvalzak of je container. Je kunt ook een aardig berichtje of kaartje sturen via ons contactformulier. Bedankt!

Jouw tekening op een inzamelwagen 

Maak een mooie tekening voor de Dar-medewerkers en stuur deze in de Week van de Helden (met naam, leeftijd adres en contactgegevens) naar Dar via info@dar.nl of per post (antwoordnummer 2310, 6500 WC Nijmegen). De mooiste tekening komt op een inzamelwagen van Dar. De chauffeur komt dan met deze wagen bij de winnaar op bezoek.

Kleurplaten voor de kleintjes 

Kleur jij ook een mooie kleurplaat in en hang je deze in de week van 4 tot en met 10 maart voor het raam? Hiermee zet jij onze collega’s deze week extra in het zonnetje en krijgen zij een kleurrijke verrassing tijdens het werk. Een kleurplaat overhandigen aan een medewerker in de wijk, is natuurlijk al helemaal leuk. Klik op deze link en download de kleurplaat.

Achtergrondinformatie

De NVRD, de Vereniging Afvalbedrijven en het O&O Fonds GEO vinden eigenlijk dat iedereen in de afvalsector dagelijks waardering verdient. Daarom lanceerden deze partijen in 2021 de Week van de AfvalHelden. Helden met een hoofdletter H, want dat zijn ze. Onder een AfvalHeld verstaan zij iedereen die zich dagelijks in de praktijk inzet in de gehele afvalketen. De chauffeur die zich met een inzamelvoertuig een weg door een drukke stad weet te banen. De veegmachinist die de straten schoonhoudt. De belader die zorgt dat al het afval op de juiste manier in de wagen gaat. En met hen nog vele anderen!

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders