Op Koningsdag (zaterdag 27 april) halen wij geen afval op en zijn de milieustraten gesloten. Weten wanneer wij langskomen? Check jouw ophaaldagen in de Dar-app of onze afvalwijzer.
sluiten

Dar landelijke compostdag 2024

7 maart 2024

Gratis compost tijdens de landelijke compostdag

Vanaf maandag 25 maart is er weer gratis compost af te halen bij de milieustraten van Dar in het kader van de nationale compostdag.

Elk jaar halen we zo’n 40 miljoen kilo etensresten, groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval) in de regio op. Goed gescheiden gft-afval gebruiken we als grondstof voor nieuwe producten zoals compost. Om je te bedanken voor het goed scheiden van jouw gft-afval geven we je daar graag iets voor terug. 

Zakken compost bij de milieustraten van Dar vanaf maandag 25 maart

Vanaf maandag 25 maart liggen er weer compostzakken op alle milieustraten. Voor de compostzakken geldt maximaal 2 zakken per voertuig én op=op. Compost is alleen voor inwoners die afval wegbrengen naar de milieustraat. Het is dus niet de bedoeling dat je naar de milieustraat komt om alleen de zakken op te halen.

Let op: Dit jaar is er alleen compost in zakken beschikbaar bij onze milieustraten. Er is dit jaar géén losse compost verkrijgbaar.

Lees meer over gft-afval en keukenafval. 

Vragen?

Voor vragen neem je contact op met ons.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders