Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart 2024

12 maart 2024

Wij gaan voor een schone wereld!

Op zaterdag 23 maart 2024 maken we in Nederland onze omgeving weer wat schoner tijdens de Landelijke Opschoondag. Het is een kans om samen zwerfafval op te ruimen en onze buurt te verbeteren. Daarbij hebben we jouw hulp nodig! Samen met de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen nodigen wij jou uit om ook zwerfafval op te ruimen. Zo houden we samen onze buurten schoon, fris en groen.

Doe ook mee!

Help je ook mee tijdens de Landelijke Opschoondag? Organiseer een opruimactie en vraag je buren, collega’s, familie, school of vereniging om mee te doen. Of ga lekker alleen op pad! Velen gingen je al voor. Wij stelden een bepaalde hoeveelheid knijpers beschikbaar voor de Landelijke Opschoondag. Door grote belangstelling zijn deze allemaal al vergeven. Niet getreurd! Als je vaker aan de slag gaat met het schoonhouden van jouw buurt, kun jij je aanmelden als Wijkheld!

Word Wijkheld!

Of sluit aan bij een bestaande actie zoals Dukenburg-schoon

Een fanatieke Wijkheld in Nijmegen Dukenburg, Hein Kneepkens, organiseert samen met de veilige buurtApp, de wijkmakerij en Bindkracht 10 de ‘Dukenburg-schoon’ campagne. Tijdens de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart ruimen zij in elke buurt in Dukenburg zwerfafval op. Daarbij trommelen ze graag zoveel mogelijk volwassenen op om mee te helpen. Kinderen zijn natuurlijk ook welkom. Meld je hiervoor aan via DUKENBURG-SCHOON@outlook.com. Geef je naam en het aantal personen met wie je aansluit door. Vermeld ook in welke buurt van Dukenburg je woont of op wilt ruimen.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders