Luiercontainers in Koningsdaal: Jans Kloppenburgstraat

7 november 2023

Sinds dinsdag 7 november staan er in de Jans Kloppenburgstraat 3 in de wijk Koningsdaal, luiercontainers voor het scheiden van luiers en incontinentiemateriaal. Scheid jij al luiers en/of incontinentiemateriaal? De gemeente Nijmegen en Dar gaan samen met jou voor minder restafval. Hoe beter je jouw afval scheidt, hoe minder restafval je overhoudt. Je bepaalt zelf wanneer je jouw volle luierzak naar de luiercontainer brengt. We winnen ook meer grondstoffen. Wist je bijvoorbeeld dat we samen met ARN van jouw luiers en incontinentiemateriaal nieuwe producten maken en hier energie uit winnen? Hoezo vieze luiers? Frisse winst!

Gratis zakken voor luiers en incontinentiemateriaal

Voor het scheiden van luiers en incontinentiemateriaal heb je speciale luierzakken nodig. De zakken haal je op verschillende plekken in de gemeente. De speciale zakken zijn gratis. De volle zakken breng je naar de luiercontainer.

Meer informatie of vragen?

Kijk voor meer informatie alvast op www.dar.nl/luiers Op deze website vind je meer informatie over de plekken waar je de gratis luierzakken haalt en waar de containers staan. En ook informatie over wat er wel en niet in de luierzak mag. Namens Dar alvast veel succes met scheiden.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Wij willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Kies daarom hieronder eenmalig jouw gemeente. Zo kunnen wij jou de juiste informatie tonen.

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders