Op Koningsdag (zaterdag 27 april) halen wij geen afval op en zijn de milieustraten gesloten. Weten wanneer wij langskomen? Check jouw ophaaldagen in de Dar-app of onze afvalwijzer.
sluiten

Resultaten bewonerstevredenheidsonderzoek 2021

20 april 2022

Samen met jouw gemeente zijn wij benieuwd naar jouw mening over het werk dat wij in de verschillende gemeenten in de regio doen. Wij vinden het belangrijk wat bewoners van ons en ons werk vinden. Zo kunnen we ons werk blijven verbeteren. Ieder jaar doen wij daarom een bewonerstevredenheidsonderzoek (BTO). Zo ook eind 2021 met een online vragenlijst. Bedankt als jij hier ook aan mee deed.

Resultaten op een rijtje

We zijn tevreden over de resultaten en delen deze graag ook met jou als bewoner. Sommige punten vragen om verbetering. Met deze punten gaan wij uiteraard aan de slag. In het najaar is er weer een onderzoek, maar dan met groepsdiscussies. Lijkt het je wat om hier ook aan mee te doen? Meld je dan alvast aan door ons een e-mail te sturen met als onderwerp groepsdiscussies bewonerstevredenheidsonderzoek 2022. In het najaar neemt het bedrijf Integron dan contact met je op.

Deel dit artikel:

Kies uw gemeente

Berg en DalBeuningenDrutenHeumenMook en MiddelaarNijmegenWijchen
Ik woon ergens anders